Μπάγερν Μ. : Ξαφνικά… φαβορί για Ντε Λιχτ

Και οι δύο πλευρές φαίνεται πως θέλουν να συνεργαστούν. Τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και ο Μάταϊς Ντε Λιχτ και μοιάζει πλέον αρκετά πιθανό.

Το μόνο που καθιστά αρκετά δύσκολη την μετακίνηση του Μάταϊς Ντε Λιχτ από την Γιουβέντους στην Μπάγερν Μονάχου είναι το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Είναι γνωστό ότι οι Βαυαροί δεν ξοδεύουν υπέρογκα ποσά για μεταγραφές αλλά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ολλανδό θα πρέπει να κάνουν ιστορικό ρεκόρ καθώς οι Ιταλοί ζητούν πάνω από εκατό εκατομμυρια.

Ο Ντε Λιχτ έχει συμβόλαιο ως το 2024 με τους Ιταλούς. Ο αθλητικός διευθυντής Χάσαν Σαλιχάμιτζιτς ήδη δελέασε τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό αλλά η τιμή είναι απαγορευτική.

Με ένα ποσό κοντά στα ογδόντα εκατομμύρια Ευρώ η Μπάγερν θέλει να κλείσει την συμφωνία ένα ποσό που μπορεί να δώσει και η Τσέλσι που θέλει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ντε Λιχτ έχει ήδη ενημερώσει την Γιουβέντους πως δεν θέλει να ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο μετά το 2024 και για αυτό οι Ιταλοί ενδιαφέρονται να τον παραχωρήσουν φέτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.