Τσέλσι : Αντίο του Κρίστενσεν στα social media

Ο Αντρέας Κρίστενσεν αφήνει την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι για να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα και έστειλε το μύνημά του στους οπαδούς των Λονδρέζων.

Ο 26χρονος Δανός κεντρικός αμυντικός Αντρέας Κρίστενσεν αποχωρεί από την Τσέλσι και πάει Βαρκελώνη για να γίνει μέλος της Μπαρτσελόνα του Τσάβι.

Μεγάλωσε στο Λονδίνο καθώς βρισκόταν στις ακαδημίες της Τσέλσι από τα δεκαέξι του και μέσω των social media έστειλε το μήνυμά του στος φίλους των μπλέ του Λονδίνου.

“Ήταν μια δύσκολα απόφαση να αφήσω την Δανία στα 16 μου. Για εμένα υπήρχε μόνο μια επιλογή και ηταν η Τσέλσι. Από την πρώτη στιγμή ένιωσαν σαν να είμαι σπίτι μου. Είμαι περήφανος για πολλά πράγματα. Για την κατάκτηση του FA Youth Cup και του UEFA Youth League. Περισσότερο περήφανος είμαι όμως για την κατάκτηση του Champions League πέρσι στο Πόρτο. Ήρθα στην Τσέλσι νεαρός ποδοσφαριστής με όλα τα όνειρά μου απραγματοποίητα. Ευχαριστώ την ομάδα που με βοήθησε να τα πετύχω. Μετά από δέκα χρόνια μοιάζει να είναι η ιδανική στιγμή για μια νέα αρχή για εμένα και την οικογένειά μου. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι ψυχολογικά. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την ομάδα και τον κόσμο της. Δεν μιλάω αρκετά, οπότε ίσως να μην ξέρετε πόσο σημαίνει για εμένα η ομάδα και ο κόσμος. Θα μου λείψουν οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι δουλεύουν εδώ. Σας εύχομαι τα καλύτερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.