Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τάσεις φυγής από τον Ρονάλντο, καραδοκεί η Ρόμα

Ο δισταγμός του Κρίστιαν Έρικσεν να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι άλλη μία απόδειξη, ότι πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι», δεν είναι αγαπημένος προορισμός για τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι με την Ρόμα να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποκτήσει.

Ο 37χρονος επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι μετά από επιτυχημένες περιόδους σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Η σεζόν που τελείωσε, αποδείχτηκε εφιαλτική για την ομάδα. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απολύθηκε τον Νοέμβριο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε μόλις έκτη στην Premier League.
Ο Ρονάλντο ήταν ένα από τα λίγα λαμπερά φώτα της. Πέτυχε 24 γκολ σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Έρικ τεν Χαχ ανέλαβε τα ηνία, αλλά ο σύλλογος δεν έχει ακόμη αποκτήσει νέους παίκτες ενόψει της σεζόν που έρχεται. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε ότι ο Ρονάλντο είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν δεν αποκτηθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Retesport, ραδιοφωνικός σταθμός στη Ρώμη, αναφέρει τώρα ότι η Ρόμα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει τον Ρονάλντο. Σημειώνεται ότι θα χρειαστεί να ξεπεραστούν λεπτομέρειες – όπως τα δικαιώματα εικόνας του παίκτη – αλλά δημοσιογράφοι του σταθμού, εξέφρασαν τη βεβαιότητα, ότι ο Πορτογάλος σταρ θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.