Είναι ο Λουκάκου η χειρότερη μετεγγραφή στην ιστορία της Τσέλσι;

Θεωρητικά ήταν το κομμάτι που έλειπε, το εννιάρι που θα συμπλήρωνε το παζλ, ώστε η Τσέλσι ν' αφήσει πίσω της Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Ο Ρομέρο Λουκάκου όμως αυτή την ώρα θεωρείται από τους φίλους των μπλε, ως μία από τις χειρότερες μετεγγραφές στην ιστορία τους.

Ο Βέλγος με καταπληκτικές εμφανίσεις είχε βοηθήσει την Ίντερ να σταματήσει την κυριαρχία της Γιουβέντους και να κερδίσει τον τίτλο στην Serie A με εμφατικό τρόπο. Η Τσέλσι θεώρησε ότι αυτό ήταν το κομμάτι που θα έφτιαχνε το τέλειο παζλ και κίνησε γη και ουρανό για να τον φέρει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Για την ακρίβεια η Τσέλσι αποφάσισε να “ξεφορτωθεί” ούτε λίγο ούτε πολύ 9 ποδοσφαιριστές για να φέρει στο Λονδίνο τον 29χρονο φορ. Ο Έιμπραχαμ, ο Τομόρι και ο Γκουέχι ήταν μεταξύ αυτών που αποχαιρέτησαν τους μπλε.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί, καθώς ο Ζιρού, ο Μόουζες, ο Λιβραμέντο, ο Ούγκμπο, ο Μπέιτ και ο Σιμέου “κούνησαν μαντήλι”.Ο Έιμπραχαμ ήταν μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ της Serie A και βοήθησε την Ρόμα να κατακτήσει το Europa Confernce League, ο Τομόρι ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην πρωταθλήτρια Μίλαν, ενώ ο Γκουέχι με τη χρονιά που έκανε στην Κρίσταλ Πάλας, κέρδισε θέση βασικού στην εθνική Αγγλίας στο Nations League.

H Τσέλσι πήρε από αυτές τις πωλήσεις 98 εκατομμύρια λίρες και χρησιμοποίησε σχεδόν όλο το ποσό για να “κλείσει” τον Λουκάκου, ο οποίος μετά από μόλις 2 μήνες στο Λονδίνο εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει για το Μιλάνο και την Ίντερ.

Οι οπαδοί της Τσέλσι που “έπιναν” νερό στο όνομά του άρχισαν να αστειεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας τη μετεγγραφή αυτή ως τη χειρότερη της ιστορίας των μπλε. Ένας έγραψε χαρακτηριστικά :”αν υπάρχει μια μέρα που αισθάνεσαι χάλια, να σκέφτεσαι ότι η Τσέλσι αγόρασε δύο φορές τον Λουκάκου για να αποτύχει και τις δύο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.