Κόλιμορ: «Αν δεν προσέξει ο Γκρίλις, θα γίνει ο νέος Γκασκόιν»

Το σχόλιο του παλαίμαχου φορ στη «Mirror» για την εξωγηπεδική ζωή του άσσου της Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα ο Σταν Κόλιμορ εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό του για την πορεία που παίρνει η καριέρα του Τζακ Γκρίλις, τονίζοντας πως αν δεν προσέξει θα γίνει ο νέος Πολ Γκασκόιν!

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη «Mirror» για τον Γκρίλις:

«Τρομάζω κάθε φορά που τον βλέπω σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας διότι ανησυχώ πως, με τις ευλογίες των media, διαμορφώνει εικόνα ως ο ”νέος Γκάζα”. Εδώ και καιρό όλοι ψάχνουν κάποιον να του κολλήσουν αυτή την ταμπέλα και για λίγο νομίζαμε πως αυτός θα είναι ο Φιλ Φόντεν, αλλά αν δεν προσέξει, θα είναι ο Τζακ.

Από τη στιγμή που διάβασα ότι πρόκειται να πάει στο Λας Βέγκας με πολλούς φίλους, πίστευα ότι τα media έστησαν το σκηνικό για ένα άγριο σαββατοκύριακο. Με όσα ξέραμε, θα μπορούσαν να πήγαιναν για διαλογισμό – αλλά προφανώς το αφήγημα είναι αυτό που καταλαβαίνει κανείς, διότι φυσικά και θα φορούσε γυαλιά ηλίου αλά Beatles και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ του.

Αυτό που κάνει ο Τζακ είναι βασικά αυτό που έκανα κι εγώ όταν υπέγραψα στη Λίβερπουλ το 1995. Κερνούσα όλους τους φίλους μου στις διακοπές μου στην Αγία Νάπα και οι παπαράτσι ήταν εκεί, να με τραβούν φωτογραφίες ενώ έκανα μπάντζι-τζάμπινγκ και έβγαινα από τα μπαρ, πίνοντας σφηνάκια με τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Τζέιμι Ρέντναπ στις πλατείες. Γι’ αυτό ξέρω τι ακολουθεί για τον Τζακ κι αυτό έχει ως εξής:

Στην αρχή θα λένε ”Ωραίο παιδί, μια χαρά, ο Τζακ το απολαμβάνει”. Και θα σκέφτεται ότι μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο και να βγαίνει παράλληλα, τι υπέροχη ζωή είναι αυτή. Αλλά μετά θα έρθει μια κακή σειρά αγώνων και η μπογιά θα χυθεί, κι από εκείνη τη στιγμή θα είναι πολύ δύσκολο να την ξεβγάλει. Εγγυώμαι ότι θα βλέπει αυτές τις φωτογραφίες ο Γιούργκεν Κλοπ και θα σκέφτεται ”απέφυγα τη σφαίρα με αυτόν εδώ”. Ενώ ο προπονητής του στη Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, θα λέει ”γεμίζεις το συκώτι σου με αλκόολ. Για να δούμε σε τι επίπεδο θα είσαι στην προετοιμασία σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.