Τσέλσι: Πιέζουν για Μπαρτσελόνα, Αθπιλικουέτα και Αλόνσο

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Θέζαρ Αθπιλικουέτα, παραμένει σταθερός στη θέση του να φύγει από την Τσέλσι, με προορισμό τη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το 90min, ελπίζοντας ότι θα έχει μαζί του και τον Μάρκος Αλόνσο.

Ο Αθπιλικουέτα έχει μπει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του στην Τσέλσι και έχει εκφράσει την επιθυμία του να ψάξει για μια νέα πρόκληση. Πριν αναλάβει ο Τοντ Μπόελι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο αρχηγός του συλλόγου, είχε κάνει συμφωνία κυρίων με τους ιθύνοντες, ότι θα του επιτρεπόταν να φύγει έναντι μικρής αμοιβής. Όλες οι συζητήσεις τέθηκαν σε αναμονή, ενώ ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μεταβίβασε τον έλεγχο του συλλόγου στον Τοντ Μπόελι , και τώρα που ο Αμερικανός είναι επικεφαλής, μπορούν να γίνουν περαιτέρω συναντήσεις με τον Αθπιλικουέτα. Πηγές κοντά στον ποδοσφαιριστή, επιβεβαιώνουν ότι ο 32χρονος εξακολουθεί να θέλει να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα. Μια συμφωνία για τους προσωπικούς του όρους επιτεύχθηκε πριν από εβδομάδες και ο Ισπανός αμυντικός, περιμένει τώρα να δει, αν θα του επιτραπεί να φύγει.

Παραμένει ερωτηματικό και η παραμονή του Αλόνσο, ο οποίος επίσης θέλει να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα. Οι «μπλε» φαίνεται ότι είναι πρόθυμοι να αφήσουν τον Αλόνσο να επιστρέψει στην Ισπανία, καθώς έχουν ήδη τον αντικαταστάτη του, στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Έμερσον, ο οποίος απόλαυσε μία πολύ καλή σεζόν με τη Λιόν ως δανεικός και λίγο έλειψε μάλιστα να επιστρέψει στους Λονδρέζους τον Ιανουάριο, μετά από τον τραυματισμό του Μπεν Τσίλγουελ.
Ο Τούχελ είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του Αλόνσο στον σύλλογο, τον οποίον μπορεί να αντικαταστήσει με τον Ντεστ, ως μέρος της συμφωνίας για τον Ισπανό μπακ. Ο Αμερικανός βρίσκεται στο περιθώριο της ομάδας του Τσάβι στο «Καμπ Νου» και η ικανότητά του να παίζει και στις δύο πλευρές της άμυνας, θα μπορούσε να αποδειχτεί μία πολύ καλή λύση για τον τεχνικό της Τσέλσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.