Τότεναμ: Αφίξεις από την Ιταλία στο βόρειο Λονδίνο

Ο Ιβάν Πέρισιτς είναι η πέμπτη μεταγραφή της Τότεναμ από την Ιταλία από τότε που ο τεχνικός διευθυντής, Φάμπιο Παρατίτσι, έφτασε στον σύλλογο πριν δέκα μήνες.

Ποιος θα μπορούσε να είναι το επόμενο αστέρι της Serie A που θα μετακομίσει στο βόρειο Λονδίνο; Ο τεχνικός διεθυντής του συλλόγου, Φάμπιο Παράτιτσι, υπέγραψε με την Τότεναμ μετά από 11 χρόνια με τη Γιουβέντους και έφερε τις γνώσεις του για τη Serie A στο στάδιο της Τότεναμ. Ήδη αγοράσει πέντε νέους παίκτες από την Ιταλία. Υπέγραψε τον πολύτιμο και σταθερό Κρίστιαν Ρομέρο από την Αταλάντα και τον Πιερλουίτζι Γκολίνι (σκιά του Ούγκο Λορίς) ως δανεικό, επίσης από το Μπέργκαμο, το περασμένο καλοκαίρι, πριν διοριστεί ο Αντόνιο Κόντε ως προπονητής στις αρχές Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Πορτογάλο, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο Παράτιτσι είναι θαυμαστής του μέσου της Γιουβέντους, Γουέστον ΜακΚένι, τον οποίο έφερε στο Τορίνο το 2020 με αρχικό δανεισμό με οψιόν αγοράς από τη Σάλκε. Η Γηραιά Κυρία θα ακούσει προσφορές για τον διεθνή της μέσο το καλοκαίρι, ο οποίος έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Champions League κόντρα στη Βιγιαρεάλ (1-1) στην Ισπανία, αλλά είναι απίθανο να πουλήσει για λιγότερο από 30 εκατ. ευρώ. Ο Πάολο Ντιμπάλα, από την άλλη, δεν υπήρξε ποτέ συγκεκριμένος μεταγραφικός στόχος για τους βόρειους Λονδρέζους και το ίδιο ισχύει και για τον αμυντικό της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, που επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Μιλάνο και να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Νερατζούρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.