Τότεναμ: Μένει Λονδίνο ο Κόντε και ξοδεύει

Ο Αντόνιο Κόντε θα παραμείνει στην Τότεναμ την επόμενη σεζόν μετά από συνομιλίες με τον διευθυντή Φάμπιο Παρατίτσι και προϋπολογισμό 150 εκατομμυρίων ευρώ για τη μεταγραφική αγορά.

Ο Κόντε παραπονέθηκε ότι η ομάδα είχε «αδυνατίσει» κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κατάφερε μια αξιοσημείωτη επιστροφή στην βαθμολογία της Premier League για να τερματίσει στην τέταρτη θέση και να προκριθεί στο Champions League. Σύμφωνα με πολλές πηγές Κόντε είχε συνομιλίες τεχνικός διευθυντή, Φάμπιο Παρατίτσι με τον οποίο είχε ήδη συνεργαστεί στη Γιουβέντους και κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Ιταλός προπονητής θα συνεχίσει στους Σπερς την επόμενη σεζόν με διαβεβαιώσεις για ένα μπάτζετ 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα χρησιμοποιήσει στη μεταγραφική αγορά για να ενισχύσει την ομάδα του. Μεταξύ των στόχων τους είναι περισσότεροι παίκτες της Serie A, συμπεριλαμβανομένου του σέντερ μπακ της Ίντερ, Αλεσάντρο Μπαστόνι και του ελεύθερου Πάολο Ντιμπάλα, στον οποίο δεν προσφέρθηκε επέκταση του συμβολαίου με τη Γιουβέντους. Στα ραντάρ τους βρίσκεται και ο Ιβάν Πέρισιτς, αν και δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.