Τούχελ: “Σίτι και Λίβερπουλ ίσως οι καλύτερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην Premier League”

Το εγκώμιο των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έπλεξε ο Τόμας Τούχελ και παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο για την Τσέλσι να κλείσει την ψαλίδα που την χωρίζει από τις δύο αυτές ομάδες.

“Ελπίζουμε να τερματίσουμε τρίτοι και μέσα από αυτή την πορεία, βλέπω πως έχουμε κάνει πρόοδο (σ.σ. πέρυσι η Τσέλσι τερμάτισε 4η).

Είμαστε διαρκώς μέσα στην πρώτη τριάδα στην πιο σκληρή ποδοσφαιρική λίγκα, συναγωνιζόμαστε ίσως τις καλύτερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε αυτό το πρωτάθλημα, την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ.

Δεν υπάρχει λόγος να χάσουμε τον ύπνο μας μετά από αυτή τη σεζόν, όμως έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες που δεν έχουν ακόμα ικανοποιηθεί”, δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και συμπλήρωσε:

“Δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρισκόμαστε ακριβώς σε σχέση με την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα είμαι εκεί και θα είμαι γεμάτος θετική ενέργεια.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Τσέλσι και αρνούμαι να σκέφτομαι αρνητικά σενάρια. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί, μένει να δούμε σε ποιο επίπεδο.

Είναι δύσκολο να κλείσουμε την ψαλίδα που μας χωρίζει από τις άλλες δύο ομάδες και αυτό γιατί Σίτι και Λίβερπουλ βελτιώνουν ήδη τις ομάδες τους και πετυχαίνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.