Γκουαρδιόλα: ”Να αφήσουμε κληρονομιά”

H Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη κορυφή της Premier League και πλησιάζει σε ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Η Σίτι προηγείται στη βαθμολογία με 89 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Λίβερπουλ, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μία εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ την ερχόμενη Κυριακή (15/5) θα της εξασφάλιζε ουσιαστικά έναν δεύτερο διαδοχικό θρίαμβο στην Premier League. Παρά το γεγονός ότι πανηγύρισε οκτώ τρόπαια κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σίτι, ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του πέρα από το 2023.

 «Διασκεδάζουμε. Αυτή είναι η καλύτερη κληρονομιά» είπε (13/5) ο Καταλανός προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. «Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί πίσω σου είναι πολύς κόσμος, οι οπαδοί μας. Θέλω οι οπαδοί της Σίτι να πουν ότι εκείνη την περίοδο ήμασταν διασκεδαστικοί, παίζαμε καλά, αυτή είναι η καλύτερη κληρονομιά. Να ένιωσαν κάτι μοναδικό βλέποντας τους αγώνες μας, δηλαδή η καλύτερη ανταμοιβή».
 

Για τη Γουέστ Χαμ:

«Η Γουέστ Χαμ έχει κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν και αυτή την περίοδο στο Europa League. Είναι τόσο δυνατή σε όλες τις γραμμές της, στις στημένες φάσεις, έχει ποιότητα μπροστά. Μια κορυφαία ομάδα, δύσκολη, αλλά ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ένα απίστευτο βήμα για να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη δουλειά εντός έδρας (σ.σ. στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άστο Βίλα) με τον κόσμο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.