Τότεναμ – Άρσεναλ 3-0: Θρίαμβος και ζωντανή για Champions League

H ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε μια άνετη και σημαντική νίκη, πλησίασε στον πόντο τους "κανονιέρηδες" και θα τους πιέσει μέχρι το φινάλε της Premier League.

H Τότεναμ υποδέχτηκε την Άρσεναλ σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι του Λονδίνου με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα με σκορ 3-0 και να μένουν ζωντανοί στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου

Από το πρώτο ημίχρονο η δράση ήταν έντονη στο ματς με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πιέσουν αλλά μόνο στην μια πλευρά τελικά υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα από την πίεση αυτή.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Ραμσντέιλ και κατάφερε αφού και γκολ βρήκε στο πρώτο μέρος αλλά κέρδισε κιόλας και το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χόλντινγκ (33΄).

Τα “σπιρούνια” μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη απλοποίησαν πολύ το έργο τους αφού πριν από την αποβολή είχαν βρει ήδη το πρώτο τους τέρμα με την εύστοχη εκτέλεση του Κέιν (22΄) με τον Άγγλο φορ να σκοράρει ξανά ένα τέταρτο αργότερα και να κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων στην συνέχεια του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα πλέον ήταν πολύ υπέρ των γηπεδούχων οπότε φάνταζε πάρα πολύ δύσκολη η αλλαγή του σκηνικού με την Τότεναμ να βρίσκει και τρίτο τέρμα με τον Σον στο 47ο λεπτό και να δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην επικράτηση της. Με αυτή την νίκη τα “σπιρούνια” έφτασαν στους 65 βαθμούς έμειναν στην πέμπτη θέση με μόλις όμως έναν βαθμό διαφοράς από την 4η Άρσεναλ και από την θέση που οδηγεί στο Champions League.

Οι δυο ενδεκάδες:

Τότεναμ: Λιορίς, Σάντσεζ, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν, Κουλουσέβσκι, Σον, Κέιν.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Σοάρες, Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες, Τομιγιάσου, Ελνένι, Τσάκα, Σακά, Έντεγκαρντ, Μαρτινέλι, Ενκέτια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.