Τότεναμ: Ο Κόντε απάντησε στην κριτική του Κλοπ

Ο Αντόνιο Κόντε δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στον Γιούγκεν Κλοπ και στην κριτική του Γερμανού τεχνικού, μετά την ισοπαλία 1-1 των δυο ομάδων.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως κάθε προπονητής θα πρέπει να ασχολείται με την ομάδα του και πως η Τότεναμ άξιζε τη νίκη στην αναμέτρηση των δυο ομάδων, βάσει των ευκαιριών που είχε.

Χαρακτηριστικά, ο Κόντε δήλωσε: “Σέβομαι απεριόριστα τον Κλοπ και αυτός νομίζω πως σέβεται και μένα. Τόσο εγώ όσο και αυτός πρέπει να μάθουμε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν πρέπει ποτέ να μιλάμε για τον αντίπαλο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στη δική σου ομάδα. Δεν είναι εύκολο αυτό όμως”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Στο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ η ομάδα που είχε τις καθαρές ευκαιρίες για να έπαιρνε τη νίκη ήταν η Τότεναμ. Νομίζω πως ο Κλοπ κατάλαβε σε αυτό το παιχνίδι πως κέρδισε έναν βαθμό, όχι πως έχασε… δύο βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι. Ο Γκουαρδιόλα είπε πως η Λίβερπουλ έχει πάρει έναν τίτλο της Premier League τα τελευταία χρόνια και αυτό δείχνει το πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσει κανείς την Premier League”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.