Aγγλία: Στο χέρι της Άρσεναλ η τετράδα, ανάσα για Έβερτον (hls)

Η Άρσεναλ κέρδισε τη Λιντς και έχει προβάδισμα για τετράδα Τσάμπιονς Λιγκ, η Έβερτον πέρασε από το Λέστερ και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά τι έγινε στα απογευματινά ματς της Πρέμιερ Λιγκ:

Άρσεναλ – Λιντς 2-1: Κοντά στο «σεντόνι»

Η Άρσεναλ κέρδισε τη Λιντς και με τέταρτη σερί νίκη είναι στο +4 για την τετράδα από την Τότεναμ, την οποία υποδέχεται την Πέμπτη και με τρίποντο σφραγίζει επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιντς έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ενκέτια, ο οποίος ήταν δανεικός το 2019-20 στο «Έλαντ Ρόουντ», με δύο γρήγορα γκολ στο 5′ και στο 10′ έβαλε μπροστά τους «κανονιέρηδες». Η Λιντς έμεινε με δέκα στο 27′ λόγω απ’ ευθείας κόκκινης του Έιλινγκ και παρά το γεγονός ότι μείωσε στο 66′ με τον Γιορέντε, δεν απέφυγε δεύτερη σερί ήττα και θα καρδιοχτυπήσει στα τρία ματς που της απομένουν.

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ – Σοάρες, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου – Όντεγκααρντ, Ελνενί, Τζάκα – Σάκα (68′ Πεπέ), Ενκέτια, Μαρτινέλι (78′ Σμιθ Ρόου).
Λιντς (Μαρς): Μελιέ – Έιλινγκ, Κοχ, Γιορέντε, Φίρπο – Κλιχ (46′ Κλιχ), Φίλιπς – Ραφίνια (60′ Ροντρίγκο), Τζέιμς, Χάρισον – Γκέλχαρντ (29′ Στράουκ).

Nόριτς – Γουέστ Χαμ 0-4: Ξέσπασαν στα «καναρίνια»

H Γουέστ Χαμ διέλυσε την καταδικασμένη Νόριτς και παρέμεινε στην έβδομη θέση, απειλώντας ευθέως πλέον τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την έκτη, καθώς είναι τρεις πόντους πίσω της αλλά έχει ακόμα να δώσει δύο ματς, έναντι ενός των «κόκκινων διαβόλων».

Οι Μπενραχμά (12′, 45+3′) Αντόνιο (30′) και Λανσίνι (65′ πεν.) χάρισαν τη νίκη στους Λονδρέζους, που ξεπέρασαν έτσι την ήττα στον ημιτελικό Conference League από την Άιντραχτ.

Νόριτς (Σμιθ): Κρουλ – Άαρονς, Χάνλι, Μπάιραμ, Ουίλιαμς – Γκίλμουρ, Σόρενσεν – Ντάουελ (71′ Πλασέτα), Λεές – Μελού (46′ Ραπ), Ρασίτσα (46′ Σπρίνγκετ) – Πούκι.
Γουέστ Χαμ (Μόιες): Φαμπιάνσκι – Τσούφαλ, Ντόσον (67′ Νομπλ), Ζουμά, Κρέσγουελ – Λανσίνι, Ράις – Μπόουεν, Φορνάλς, Μπενραχμά (76′ Βλάσιτς) – Αντόνιο (46′ Γιαρμολένκο).

Λέστερ – Έβερτον 1-2: Ανάσα για τα «ζαχαρωτά»

Η Έβερτον με την πρώτη της εκτός έδρας νίκη από τον Αύγουστο βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη κερδίζοντας την απογοητευμένη από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό Λέστερ.

Ο Μικολένκο με τρομερό βολέ έκανε το 0-1 στο 6′, ο Ντάκα ισοφάρισε στο 11′, η Έβερτον προηγήθηκε ξανά με τον Χολγκέιτ στο 30′ και κράτησε χάρη στις επεμβάσεις του Πίκφορντ.

Λέστερ (Ρότζερς): Σμάιχελ – Αμάρτι, Φοφανά, Έβανς – Καστάνιε, Μεντί, Τίλεμανς, Πέρεθ, Ντιούσμπερι – Χολ – Ιχεανάτσο, Ντάκα.
Έβερτον (Λάμπαρντ): Πίκφορντ – Ιγουόμπι, Κόουλμαν, Μίνα (18′ Κέιν), Χόλγκεϊτ, Μικολένκο (66′ Κένι) – Γκόρντον, Ντουκουρέ, Ντελφ, Γκρέι (74′ Ρονδόν) – Ρισάρλισον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.