Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Μπέμπηδες για κλάματα (hls)

Σε ακόμα έναν αγώνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοήτευσε και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας με μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και πέντε σερί εκτός έδρας ήττες.

Με την συμπλήρωση 15 λεπτών ο 20χρονος Μόισες Καισέδο πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Μπράιτον στην Πρέμιερ Λιγκ, στο μοναδικό σουτ προς την εστία που είχε η ομάδα του Πότερ στο πρώτο ημίχρονο (1-0, 15ο λεπτό). Ανύπαρκτη η Γιουνάιτεντ σε όλο το πρώτο μέρος δεν απείλησε καθόλου τους ”γλάρους”.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους με τον πρώην Ισπανό μπακ της Χετάφε, Μαρκ Κουκουρέγια, να σκοράρει και αυτός για πρώτη φορά στο αγγλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπράιτον (2-0, 49ο λεπτό). Πρώτο γκολ στην εφετινή σεζόν και για τον Γερμανό Πασκάλ Γκρος που πήρε την μπάλα από τον Τροσάρ και πολύ εύκολα νίκησε τον Ντε Χέα (3-0, 58ο λεπτό). Η Μπράιτον δεν σταμάτησε και έφτασε στην επίτευξη ενός τέταρτου γκολ με το σκάψιμο του Γουέλμπεκ και το δεύτερο γκολ στο ματς του Λεάντρο Τροσάρ (4-0, 60ο λεπτό). Η Μπράιτον είχε δοκάρι με τον ΜακΑλιστερ, δοκάρι είχε και η Γιουνάιτεντ με τον Χάρι Μαγκουάιερ που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γιουνάιτεντ, που σημείωσε το τελευταίο της ”διπλό” τον περασμένο Φεβρουάριο (20/2) στο Έλαντ Ρόουντ κόντρα στη Λιντς (2-4), έχει να δώσει ένα μόλις παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ (22-5 vs Κρίσταλ Πάλας) για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Ντανκ, Φέλτμαν, Μαρς (76′ Λάμπτεϊ)), Μπισούμα, Καϊσέδο, Γκρος, Τροσάρ (83′ Μοπέ), ΜακΑλιστερ (67′ Γουέμπστερ), Γουέλμπεκ

Μάντσεστερ Γιουνάτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Βαράν, Τέλες, ΜακΤόμινει, Μάτα (71′ Μαγκουάιερ), Φερνάντες, Μάτιτς (46′ Φρεντ), Ρονάλντο, Ελάνγκα (46′ Καβάνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.