Γουλβς: Θετικός στον Covid-19 ο Λάγκε, χάνει Τσέλσι

Ο προπονητής της Γουλβς, Μπρούνο Λάγκε, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και δεν θα βρεθεί αύριο (7/5) στο «Στάμφορντ Μπριζ» για τον αγώνα της Premier League με την Τσέλσι.

Ο προπονητής της Γουλβς, Μπρούνο Λάγκε, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και δεν θα βρεθεί αύριο (7/5) στο «Στάμφορντ Μπριζ» για τον αγώνα της Premier League με την Τσέλσι.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Τόνι Ρόμπερτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Λάγκε, σήμερα στη ασυνέντευξη Τύπου, είπε ότι ο Πορτογάλος έχει απομονωθεί, αλλά εξακολουθεί να χειρίζεται ορισμένα από τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως.

«Ο Μπρούνο είναι ακόμα εκεί έξω από απόσταση, οργανώνοντας τα κύρια μέρη της δουλειάς, αλλά αύριο δεν θα ταξιδέψει, κάτι που είναι κρίμα», είπε ο Ρόμπερτς.

Η Γουλβς, που βρίσκεται στην όγδοη θέση με 49 βαθμούς, δεν έχει νικήσει την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το πρωτάθλημα, από τον Μάρτιο του 1979.

«Τα πάντα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Εάν έχουμε καλή απόδοση, έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε», είπε ο Ρόμπερτς. «Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα, και το να κάνουμε μια εξαιρετική εμφάνιση, μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Η Γουλβς έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά ο Ρόμπερτς αρνήθηκε ότι η ομάδα υπέφερε από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

«Όχι καθόλου», είπε. «Καθημερινά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Κάθε ομάδα περνά από άσχημα διαστήματα, αλλά τοι παίκτες εργάζονται σκληρά στις προπονήσεις για να διορθώσουν την κατάσταση.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.