Σαουθάμπτον: Ο Λε Τισιέ παραιτήθηκε από πρέσβης μετά από tweet που αμφισβητούσε τις μαζικές δολοφονίες στην Ουκρανία

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Σαουθάμπτον Μάθιου Λε Τισιέ, παραιτήθηκε απ’ τη θέση του πρεσβευτή της αγγλικής ομάδας την Τετάρτη (6/4), αφού πρώτα έσβησε ένα link σε ποστάρισμα στα social media, το οποίο αμφισβητούσε τις αναφορές για μαζικές δολοφονίες πολιτών στην Ουκρανία από τις ρωσικές δυνάμεις.

Ο πρώην διεθνής Άγγλος μέσος, με 161 γκολ σε 443 παιχνίδια με τη φανέλα των «Αγίων» από το 1986 έως το 2002, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter πως «αποφάσισα να κάνω στην άκρη». Συμπληρώνοντας πως «…οι απόψεις μου είναι δικές μου, όπως ήταν πάντα. Και είναι σημαντικό να κάνουμε αυτό το βήμα σήμερα για να αποφύγουμε οποιαδήποτε σύγχυση.

Αυτό δεν επηρεάζει τη σχέση μου και την αγάπη για τον σύλλογό μου και θα παραμένω πάντα οπαδός και υποστηρικτής των Αγίων.

Μπορώ, ωστόσο, να δω ότι λόγω των πρόσφατων γεγονότων, είναι σημαντικό να διαχωρίσω τη δουλειά στην οποία πιστεύω, από τη σχέση μου με τον σύλλογο που υποστήριξα και έπαιξα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου».

Ο Λε Τισιέ είχε κάνει retweet μια ανάρτηση από τον λογαριασμό @UnityNewsNet, προσθέτοντας τη λέξη «αυτό» και ένα emoji με το δάχτυλο που δείχνει. Στη συνέχεια εξήγησε στους ακολούθους του ότι διέγραψε το tweet επειδή ο κόσμος «ως συνήθως έχανε το νόημα» που είπε ότι αφορούσε «χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.