Μουρίνιο: «Φταίει ο Ρονάλντο»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευθύνεται για το γεγονός πως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης την κατάκτηση του Champions League, δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευθύνεται για το γεγονός πως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης την κατάκτηση του Champions League, δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός κατηγόρησε τον συμπατριώτη του για την πορεία της «βασίλισσας» της Ευρώπης το 2012, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέτυχε στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.


Χαρακτηριστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Κερδίζοντας δύο φορές το Champions League έκανε την καριέρα μου μοναδική. Έχω όμως βρεθεί και σε αρκετούς ημιτελικούς και ορισμένες ήττες ήταν δύσκολες στο να τις δεχτώ. Επίσης σκληρές στιγμές ήταν το γκολ το οποίο δεν μπήκε ενάντια στην Λίβερπουλ το 2005 και στα πέναλτι το 2012, όταν η πρώτη μας επιλογή απέτυχε».


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Πορτογαλίας: «Δεν μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά και αν έκαναν δεν θα δεχόμουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.