Γουλβς – Λιντς 2-3: Απόλυτη ανατροπή (hls) σωτηρίας!

Η Λιντς βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ στην έδρα της Γουλβς μετά από πολλές ατυχίες αλλά κατάφερε να κλέψει το τρίποντο!

Η ομάδα του Τζέσι Μαρτς πήρε δεύτερη σερί νίκη και ξέφυγε επτά πόντους από την ουρά, αν και με ματς περισσότερο. Η Γουλβς έχασε έδαφος στο κυνήγι της Ευρώπης επιστρέφοντας στα αποτυχημένα αποτελέσματα μετά από δύο σερί νίκες.

Όλα πήγαν στραβά για τη Λιντς στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δέχτηκε δύο γκολ και έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών!

Οι «λύκοι» από την πλευρά τους είχαν επίσης ατυχία νωρίς, με τον Νέβες να αποχωρεί στο 25′ δίνοντας τη θέση του στον Τρινκάο. Ο τελευταίος όμως αποδείχτηκε παίκτης – κλειδί, καθώς ένα λεπτό αργότερα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι έδωσε ασίστ για το 1-0 του Χόνι, ενώ στο 11ο λεπτό καθυστερήσεων του α’ μέρους πέτυχε ο ίδιος το 2-0 μετά από πάσα του Ποντένσε!

Οι γηπεδούχοι έμειναν πάντως με δέκα στο 53′ λόγω αποβολής του Χιμένες για σκληρό φάουλ στον φιλοξενούμενο τερματοφύλακα Μελιέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κλάεσον, για την τέταρτη αναγκαστική αλλαγή των φιλοξενούμενων!

Η ομάδα του Τζέσι Μαρτς πάντως εκμεταλλεύτηκε δεόντως το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 63′ μείωσε με τον Χάρισον μετά από φάση διαρκείας, ενώ στο 66′ ο Ροντρίγκο με εξ’ ίσου περιπετειώδη τρόπο ισοφάρισε!

Τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους έδωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έιλινγκ, σκοράροντας από κοντά μετά από άλλη μία χαοτική φάση!

Γουλβς (Λάγκε): Σα – Μπολί, Κόουντι, Σαΐς – Χόνι (90′ Ολιβέιρα), Νέβες (25′ Τρινκάο), Μουτίνιο, Νουρί – Ντεντόνκερ (90′ Σίλβα), Ποντένσε (78′ Χβανγκ) – Χιμένες.
Λιντς (Μαρς): Μελιέ (55′ Κλάεσον) – Έιλινγκ, Γιορέντε (40′ Κοχ), Στράουκ, Ντάλας – Κλιχ (45′ Κρέσγουελ), Φόρσο – Τζέιμς, Ροντρίγκο, Χάρισον – Μπάμφορντ (23′ Γκρίνγουντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.