Λέστερ και Φοφανά μαζί μέχρι το 2027! (pic)

Κάτοικος Αγγλίας για πέντε ακόμα χρόνια θα παραμείνει ο Γουέσλεϊ Φοφανά, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λέστερ.

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λέστερ για τα επόμενα πέντε χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2027. Ο 21χρονος ταλαιπωρείται με ένα τραυματισμό από την προετοιμασία των “αλεπούδων”, ωστόσο η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πλησιάζει.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο μου συμβόλαιο. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μου έχει εμπιστοσύνη και μου προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι η ομάδα μου, αγαπώ τους φιλάθλους, επομένως είμαι πραγματικά χαρούμενος και κοιτάζω μπροστά για να παίξω ξανά.

Αγαπώ τα πάντα στην ομάδα. Αγαπώ την πόλη, αγαπώ τους φιλάθλους. Είναι μια οικογένεια και αυτό το αγαπώ περισσότερο από όλα. Όλοι είναι κοντά μου. Επίσης έχουμε καλή ομάδα και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, προκειμένου να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα μέχρι το 2027. Θέλω να πετύχω πολλά με το κλαμπ. Υπάρχει πολύ ταλέντο εδώ και ακόμα περισσότερα που μπορούμε να κάνουμε μαζί”, δήλωσε στο κανάλι της Λέστερ ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Θυμίζουμε ότι η Λέστερ απέκτησε τον Φοφανά από τη Σεντ Ετιέν τον Οκτώβριο του 2020, για 35 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη του σεζόν στην Premier League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.