Άρσεναλ-Γουλβς 2-1: «Φιλί της ζωής» με Λακαζέτ! (hls)

Στο 90+5' οι Κανονιέρηδες έκαναν την ανατροπή και πήραν το σπουδαίο τρίποντο για την εξ αναβολής 20η αγωνιστική της Premier League.

Απίθανη νίκη κατάφερε να πάρει η Άρσεναλ το βράδυ της Πέμπτης (24/2) στο «Emirates Stadium», καθώς επικράτησε με 2-1 επί της Γουλβς με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και άνθρωπος που χάρισε το τρίποντο με ανατροπή ο Λακαζέτ! Μέχρι και το 82′ οι Κανονιέρηδες ήταν πίσω στο σκορ από τους Λύκους με το γκολ του Χουάνγκ στο 10′!

Σε εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες του Αρτέτα κατάφεραν να μετουσιώσουν την πίεσή τους σε τέρμα, με τον Πεπέ που είχε μπει στο ματς στο 71′ να κάνει το 1-1.

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν στον έναν βαθμό την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το κατάφεραν στο 90+5′!

Σκόρερ: 82′ Πεπέ, 90+5′ Λακαζέτ – 10′ Χουάνγκ

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σοάρες (76′ Ενκετιά), Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνι (90+2′ Ταβάρες), Παρτέι, Τζάκα, Μαρτινέλι (71′ Πεπέ), Έντεγκααρντ, Σάκα, Λακαζέτ

Γουλβς (Λάγκε): Σα, Κοαντί, Σάις, Κίλμαν, Σεμέντο (62′ Τζόνι), Νέβες, Μουτίνιο, Νούρι, Χουάνγκ (75′ Νέτο), Ποντένσε (90′ Ντεντονκέρ), Χιμένες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.