Σαουθάμπτον-Μ. Σίτι 1-1: Οι “άγιοι” είχαν… άγιο και φρέναραν τους “πολίτες”! (hls)

Η Σαουθάμπτον πέτυχε γκολ νωρίς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι σήμερα (22/1) εντός έδρας και κατάφερε να μην χάσει παρά τη μεγάλη πίεση που δέχτηκε από τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία της Premier League

Ούτε στον… παπά να μην το πούνε οι “άγιοι” με τον τρόπο που πήραν το βαθμό της ισοπαλίας σήμερα (22/1) κόντρα στους “πολίτες” στο St’ Mary’s Stadium! Το τελικό 1-1 ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της αγγλικής Premier League, αδικεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν βρήκαν νίκη μετά από δώδεκα (12) που πήραν σερί στο πρωτάθλημα.

Η Σίτι με 20 τελικές έναντι 7 της Σαουθάμπτον και 75% ποσοστό κατοχής της μπάλας, με δύο δοκάρια και ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της αντιπάλου της κι έτσι έμεινε στον ένα βαθμό. Είναι, βεβαίως, πάντα στην πρώτη θέση, έχοντας φτάσει τους 57 πόντους, όμως, δίνει την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να την πλησιάσει. Όσο για τη Σαουθάμπτον πήγε στους 25 βαθμούς και νιώθει πιο άνετα εκεί στη μέση της βαθμολογίας.

Στο 7ο λεπτό του αγώνα ο Γουόκερ-Πίτερς συνδυάστηκε με τον Ρέντμοντ και με εκπληκτικό διαγώνιο βολέ με το εξωτερικό έκανε το 1-0. Η Σίτι αντέδρασε, πήγε την κατοχή στο 81%, όμως, δεν έφτασε στην ισοφάριση για να αλλάξει την ισορροπία του παιχνιδιού και να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της να πάει για την ολική ανατροπή.

Η Σαουθάμπτον μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με δοκάρι από κοντινή κεφαλιά του Μπρόγια, όμως, η συνέχεια ανήκε εξ ολοκλήρου στη Σίτι. Στο 58ο ο Φόρστερ σταμάτησε το βολέ του Φόντεν, στο 59’ ο Ρόντρι σούταρε μόλις άουτ, για να έρθει η ισοφάριση στο 65ο. Το 1-1 έκανε με κεφαλιά ο Λαπόρτ, έπειτα από φάουλ του Ντε Μπρόινε.

Ο τελευταίος είχε στο 70ό εκπληκτικό μακρινό σουτ στο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Γκαμπριέλ Ζέσους στο 72ο, με τη Σίτι να ζευγαρώνει τις άτυχες στιγμές της. Στο φινάλε μια εξέταση φάσης για πέναλτι και μια για κόκκινη κάρτα δεν πήγαν στην πλευρά της Σίτι και το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.