Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ίσως επιστρέψει ο Μαρσιάλ σύμφωνα με τον Ράνγκνικ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο επιλογής του Άντονι Μαρσιάλ στην αναμέτρηση με τη Μπρέντφορντ (19/1, 22.00).

Ο Μαρσιάλ απουσίαζε από τον αγώνα στο Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα (2-2) το περασμένο Σάββατο, καθώς ο ίδιος δεν ήθελε να συμπεριληφθεί στην αποστολή δήλωσε ο Ραλφ Ράνγκινικ. Ωστόσο, ο 26χρονος στη συνέχεια διέψευσε τους ισχυρισμούς του προπονητή του δηλώνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «δεν θα αρνηθώ ποτέ να παίξω έναν αγώνα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο Γερμανός προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ενόψει Μπρέντφορντ, δεν εξήγησε τις αντίθετες εκδοχές των γεγονότων, αλλά άφησε την πόρτα ανοιχτή για να επιστρέψει ο Γάλλος επιθετικός στην ομάδα. «Είχα μια συζήτηση μαζί του για το τι συνέβη και πώς είδα την κατάσταση. Το θέμα έχει πλέον επιλυθεί. Δεν προπονήθηκε χθες και προχθές. Αλλά πιθανότατα θα προπονηθεί σήμερα και μετά την προπόνηση θα αποφασίσω αν θα επιλεγεί ή όχι”.

Ο Μαρσιάλ φέρεται ήδη να έχει απορρίψει προσφορές δανεισμού από άλλους συλλόγους της Premier League. Ο πρώην παίκτης της Μονακό έχει σκοράρει 79 γκολ σε 268 εμφανίσεις από το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2015 – μόνο ο Μάρκους Ράσφορντ (91 στα 286) έχει σκοράρει περισσότερα για τη Γιουνάιτεντ εκείνη την περίοδο. Ωστόσο, ο χρόνος παιχνιδιού του Μαρσιάλ έχει περιοριστεί αυτή τη σεζόν. Ο ατζέντης του παίκτη αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι ο πελάτης του θέλει να ενταχθεί σε νέο σύλλογο τον Ιανουάριο λόγω έλλειψης χρόνου παιχνιδιού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.