Άρσεναλ: Θέλει άμεσα τον Βλάχοβιτς, αλλιώς το καλοκαίρι

Η Άρσεναλ πιέζει για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο 21χρονος θέλει να παραμείνει στη Φιορεντίνα μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε οι "κανονιέρηδες" ελπίζουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Ο Μικέλ Αρτέτα επιθυμεί άμεσα την απόκτηση του Σέρβου διεθνή, ο 21χρονος επιθετικός θέλει να παραμείνει στη Φιορεντίνα μέχρι το τέλος της σεζόν για να βγάλει τους “βιόλα” στην Ευρώπη, οπότε οι Λονδρέζοι ελπίζουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι. Ο Βλάχοβιτς είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς επιθετικούς της Ευρώπης. Έγινε ο δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα σε ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο το 2021 και το συμβόλαιό του στο Stadio Artemio Franchi λήγει τον Ιούνιο του 2023.

Ωστόσο, πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι θέλει να μείνει στη Φλωρεντία μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να κάνει μια μεγάλη προσφορά τον Ιανουάριο. Η Φιορεντίνα είναι ανοιχτή σε πωλήσεις, αλλά ο παίκτης θέλει να μείνει μέχρι τον Ιούνιο και το μεγαλύτερο πρόβλημα των “κανονιέρηδων” θα είναι να αλλάξει γνώμη. Η Γιουβέντους και η Τότεναμ παρακολουθούν επίσης τον 21χρονο, αλλά οι σύλλογοι της Serie A θα δυσκολευτούν να υπογράψουν τον Βλάχοβιτς τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν, δεδομένων των απαιτήσεων των ατζέντηδων του παίκτη όσον αφορά τον μισθό και την προμήθεια. Ο Βλάχοβιτς έχει σκοράρει 19 γκολ σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη Φιορεντίνα αυτή τη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.