Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Ο Κοουτίνιο «Χ»άλασε το διπλό στην επιστροφή του! (hls)

Αν και όλα έδειχναν νίκη των Κόκκινων Διαβόλων, ο Βραζιλιάνος μπήκε στο 68' και έδωσε τον βαθμό στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, στην 22η στροφή της Premier League.

Το ρολόι έδειχνε το 67ο λεπτό όταν ο Μπρούνο Φερνάντες σημείωνε το δεύτερο γκολ του στο ματς και έγραφε το 2-0 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δείχνοντας πως το συνολο του Ραλφ Ράνγκνικ θα περάσει νικηφόρα από το «Villa Park».

Όμως στο επόμενο λεπτό ο Στίβεν Τζέραρντ πέρασε τον Φελίπε Κοουτίνιο στο ματς για την Άστον Βίλα κι εκείνος δικαίωσε τον προπονητή του στην επιστροφή του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αρχικά δημιούργησε το πρώτο τέρμα της ομάδας του το οποίο σημείωσε ο Ράμσεϊ στο 77′ κι εν συνεχεία σκόραρε πέντε λεπτά μετά το τελικό, όπως αποδείχτηκε, 2-2.

Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο του τέρμα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού στις προηγούμενες επτά εμφανίσεις του με τη Λίβερπουλ, δεν είχε ούτε γκολ, ούτε ασίστ. Όχι κι άσχημα στο ντεμπούτο του με τον νέο του σύλλογο…

Έτσι κατάφερε να δώσει έναν ανέλπιστο πόντο στους Χωριάτες και ουσιαστικά να διορθώσει τα «λάθη» που έκαναν οι συμπαίκτες του και δη ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, που ουσιαστικά «χάρισε» το πρώτο γκολ του Φερνάντες.

Όπως και να έχει ο Κοουτίνιο επέστρεψε δυναμικά στην Premier League και «έσωσε» την Άστον Βίλα, «Χ»αλώντας ουσιαστικά το διπλό ανάκαμψης που έψαχνε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αξιοσημείωτο είναι και το ότι ο Ραλφ Ράνγκνικ έκανε μόλις δύο αλλαγές κι αυτές στο 89ο λεπτό, με την ομάδα του να παραμένει στην έβδομη θέση ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα!

Από την άλλη η Άστον Βίλα βρίσκεται πλέον 13η, στο +10 από τις θέσεις που οδηγούν στην Championship.

Σκόρερ: 77′ Ράμσεϊ, 82’Κοουτίνιο – 6′, 67′ Φερνάντες

Αστον Βίλα (Τζέραρντ): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα (46′ Χάουζ), Μινγκς, Ντίνιε, Ράμσεϊ, Λουίζ, Σανσόν (68′ Κοουτίνιο), Μπουεντία, Γουάτκινς, Ινγκς (76′ Τσουκουεμέκα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Βαράν, Νταλότ, Τέγες, Φρεντ, Μάτιτς, Ελανγκά, Φερνάντες (89′ Φαν ντε Μπέεκ), Γκρίνγουντ (89′ Λίνγκαρντ), Καβάνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.