Κριστιάνο: «Δεν είμαι εδώ για την έβδομη θέση, αλλά…» (vid)

Το σχόλιο του Πορτογάλου αστέρα για την ως τώρα πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου φαίνεται πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, βάσει των όσω είπε σε συνέντευξή του στο «Sky Sports».

Εκεί ο πολύπειρος άσος τόνισε πως στόχος του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η κατάκτηση τίτλων και όχι η «μάχη» για την έβδομη θέση.

«Δεν δέχομαι ότι η νοοτροπία μας είναι μικρότερη από το να είμαστε στην πρώτη τριάδα της Premier League. Νομίζω ότι για να δημιουργήσεις καλά πράγματα, μερικές φορές πρέπει να καταστρέψεις μερικά. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι στο επίπεδο που θέλουν οι οπαδοί της. Το αξίζουν αυτό.

Είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τα πράγματα τώρα. Ξέρω τον τρόπο, αλλά δεν πρόκειται να το αναφέρω εδώ γιατί δεν νομίζω ότι είναι ηθικό από μέρους μου να το πω αυτό. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Ολοι μας. Η Γιουνάιτεντ ανήκει ψηλά, οπότε πρέπει να το αλλάξουμε.

Δεν θέλω να είμαι εδώ για να είμαι στην έκτη θέση, στην έβδομη ή στην πέμπτη θέση. Είμαι εδώ για να κερδίζω. Πιστεύω ότι μπορούμε αλλά δεν είμαστε ακόμα στο καλύτερο μας επίπεδο. Όμως έχουμε πολύ δρόμο να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι αν αλλάξουμε νοοτροπία, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.