Τότεναμ: Στο Λονδίνο ο μάνατζερ του Κεσί

Ο Φρανκ Κεσί αρνείται να επεκτείνει την συνεργασία του με την Μίλαν και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Τότεναμ.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι συνομιλίες της Μίλαν με τον Φρανκ Κεσί για ένα νέο συμβόλαιο έχουν καταρρεύσει εντελώς, οπότε η Τότεναμ έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Το τρέχον συμβόλαιο του μέσου θα λήξει στις 30 Ιουνίου και δεν φαίνεται κοντά στο να συμφωνήσει για επέκταση. Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, οι συζητήσεις κατέρρευσαν εδώ και πολύ καιρό, καθώς η Μίλαν δεν έχει νέα από τον ατζέντη του Κεσί από τότε που έκανε την τελική της πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν συν τα μπόνους για να φτάσει τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ τον Αύγουστο του 2021.

Η Τότεναμ του Κόντε είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί, προσφέροντας 8 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν συν άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορα μπόνους. Η Μίλαν πλήρωσε 32 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ιβοριανό μέσο από την Αταλάντα το 2017 και έκλεισε μόλις τα 25 τον περασμένο μήνα, επομένως εξακολουθεί να βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του.

Ο Φρανκ Κεσί ετοιμάζεται για την Αγγλία και επιμένει στην απόφαση του να μην υπογράψει το νέο συμβόλαιο, που του έχει προτείνει, εδώ και μήνες, η διοίκηση της Μίλαν. Η Τότεναμ προσέγγισε τον ατζέντη του Αφρικανού άσου, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να κλείσει τη συμφωνία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.