Άρσεναλ: Πόθος ο «Μέγας Αλέξανδρος» Ίσακ

Η Άρσεναλ δίνει τα ρέστα της για ν’ αποκτήσει τον «Μέγα Αλέξανδρο» του Σουηδικού ποδοσφαίρου Αλεξάντερ Ίσακ.

Η Άρσεναλ δίνει τα ρέστα της για ν’ αποκτήσει τον «Μέγα Αλέξανδρο» του Σουηδικού ποδοσφαίρου Αλεξάντερ Ίσακ.
Οι Λονδρέζοι ψάχνουν εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην επίθεση και ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, μοιάζει και είναι η ιδανική περίπτωση.
Ο Ομπαμαγιάνγκ πιθανότατα θα καταλήξει αντί αρκετών εκατομμυρίων λιρών στη «νεόπλουτη» Νιούκαστλ, γεμίζοντας τα ταμεία της Άρσεναλ.
Επιπρόσθετα οι Αλεξάντερ Λακαζετ και Έντι Ν’ Κετιά, είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με κάθε σύλλογο μιας και τα συμβόλαια τους λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.
Από την άλλη φυσικά η περίπτωση Ίσακ, διόλου εύκολη μιας και ο 22χρονος επιθετικός είναι περιζήτητος, όχι μόνο από ομάδες της Ευρώπης αλλά και από εκείνες των Εμιράτων, που είναι έτοιμες να στρώσουν στα πόδια του άφθονα «πετροδόλαρα».
Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, πιέζει τη διοίκηση της ομάδας του βόρειου Λονδίνου να κινηθεί άμεσα και να δώσει όσα χρειάζονται για τον Ίσακ.
Βεβαίως αυτό είναι σχετικό.
Όσα κι αν μπορεί να διαθέσει η Άρσεναλ ακόμη και με τα ταμεία της γεμάτα από την επικείμενη πώληση Ομπαμεγιάνγκ, σίγουρα τόσα και πολλά παραπάνω μπορούν να δώσουν αραβικές και κινεζικές ομάδες στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Στο παιχνίδι της απόκτησης του είχε μπει και η Μπαρτσελόνα, η οποία όμως κατέλεξε στον Άλβαρο Μοράτα, αφήνοντας έναν μνηστήρα λιγότερο.
Η Άρσεναλ παρακολουθεί τον Ίσακ αρκετό καιρό, είχε θελήσει να «επέμβει» στην απόκτηση του και νωρίτερα, αλλά ο νεαρός ταχύτατος επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Σοσιεδάδ έως το καλοκαίρι του 2026.
Φέτος σε 21 ματς έχει με τους Βάσκους επτά γκολ.
Μοναδικός αλλά βασικός «σύμμαχος» της Άρσεναλ είναι όμως ο ίδιος ο παίκτης που στα 22 του χρόνια δεν θέλει να «θαφτεί» σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα όπως το Αραβικό ή το Κινέζικο, άσχετα αν το συμβόλαιο του εκεί, του λύνει το πρόβλημα της ζωής του.
Επιπρόσθετα σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι όνειρο του είναι ν’ αγωνιστεί στην Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.