Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 3-1: Με τη… “σφραγίδα” του Κριστιάνο (vid)

Ακόμα πιο κοντά στην τετράδα και στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπέρνλι.

Ακόμα πιο κοντά στην τετράδα και στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπέρνλι (20η αγωνιστική της Premier League).

Οι “κόκκινοι διάβολοι” άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με σουτ του ΜακΤόμιναϊ, ενώ το δεύτερο τέρμα της Γιουνάιτεντ σημείωσε ο Σάντσο στο 27ο λεπτό με όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 35ο λεπτό ήρθε η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να μπει στη λίστα των σκόρερς. Ο ΜακΤόμιναϊ έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Μπέρνλι και ο Ρονάλντο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

H Mπέρνλι δεν το έβαλε κάτω και με όμορφη προσπάθεια και πλασέ του Λένον στο 38ο λεπτό, μείωσε σε 3-1. Μάλιστα το τέρμα του ποδοσφαιριστή της Μπέρνλι ήταν ιδιαίτερο, καθώς σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στη Γιουνάιτεντ μετά από 18 χρόνια ως αντίπαλος της!

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι οι Ρονάλντο και Λένον που σκόραραν στο ματς, είναι οι μοναδικοί στην ιστορία που είχαν σκοράρει στην Premier League και τη σεζόν 2005-06!

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμήθηκαν τα 80α γενέθλια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και με ένα υπέροχο πανό ευχήθηκαν στον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “συγκατοικεί” στην πέμπτη θέση της Premier League με τη Γουέστ Χαμ και έχει 31 βαθμούς, ενώ η Μπέρνλι είναι στην 18η θέση και την επικίνδυνη ζώνη με 11 βαθμούς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σο, Μαγκουάιρ, Μπέιλι (66′ Βαράν), Γουάν – Μπισάκα, Μάτιτς, ΜακΤόμιναϊ, Γκρίνγουντ (81′ Ντάλοτ), Σάντσο, Ρονάλντο (93′ Φρεντ), Καβάνι.

Μπέρνλι: Χένεσεϊ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, ΜακΝιλ (84′ Πίτερς), Γουέσγουντ, Κορκ (58′ Στέφενς), Γκουντμούντσον, Λένον (74′ Βύντρα), Γουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.