Λέστερ – Λίβερπουλ 1-0: Το χειρότερο φινάλε… (hls)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κλείνει το 2021 η Λίβερπουλ, καθώς ηττήθηκε (1-0) στην έδρα της Λέστερ και έμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ούτε μία, με αποτέλεσμα για γνωρίσει την τρίτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Κορυφαία ευκαιρία για τους “Reds” το πέναλτι που κέρδισαν στο 16ο λεπτό, με τον Σαλάχ να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Λέστερ ήταν ο Σμάιχελ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε – και δεν ήταν λίγες οι φορές – σταμάτησε τους φιλοξενούμενους. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λούκμαν στο 59ο λεπτό, με υπέροχη ενέργεια και αφού εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Λίβερπουλ.

Για την ομάδα του Ρότζερς ήταν νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και σίγουρα το καλύτερο φινάλε για το 2021. Όσο για την ομάδα του Κώστα Τσιμίκα – αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο – ήταν η δεύτερη διαδοχική απώλεια βαθμών, που τη φέρνει στο -6 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.