Κρίσταλ Πάλας-Νόριτς 3-0: Το Λονδίνο την “πληγώνει” (vid)

Το Λονδίνο αποδεικνύεται "καταραμένη" πόλη για τη Νόριτς, καθώς η ομάδα του Ντιν Σμιθ υπέστη την 21η ήττα σε 28 αγώνες (21 ήττες).

Η Κρίσταλ Πάλας βασίστηκε για άλλη μία φορά στη δύναμη της έδρας της, το “Selhurst Park”, εκεί όπου μόνο η Άστον Βίλα έχει περάσει νικηφόρα εφέτος. Με βασικούς τους Τζόλη και Γιαννούλη, η Νόριτς έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από τέσσερις σερί ήττες προκειμένου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ήδη με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε διαμορφωθεί το τελικό 3-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εντουάρ που είχε έναν γκολ και δυο ασίστ.

Μόλις στο 8ο λεπτό η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Οντσόν Εντουάρ, παράβαση που δόθηκε σε μαρκάρισμα του Κένι ΜακΛιν στον Γουίλ Χιουζ. Ο Γάλλος σκόραρε για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Οκτώβριο, φτάνοντας τα 4 γκολ στην Premier League, με αξιοσημείωτο γεγονός ότι όλα έχουν επιτευχθεί στο Λονδίνο. Ένας άλλος Γάλλος, ο Ζαν Φιλίπ Ματετά έκανε το 2-0 στο 38ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΤζεφρεΪ Σλουπ έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα των φιλοξενούμενων, με τον Τζόλη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Με τη νίκη της ατή η Κρίσταλ Πάλας, ανέβηκε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ενώ η Νόριτς παρέμεινε ουραγός, με μόλις δύο νίκες σε 19 αγώνες.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαϊτά, Μίτσελ, Γκουέχι, Άντερσεν (83′ Τόμκινς), Γουάρντ, Χιους (73′ Μιλιβόγεβιτς), Κουγιατέ, Σλουπ, Εντουάρ, Ματετά (81′ Μπεντέκε), Αγιού

ΝΟΡΙΤΣ: Γκαν, Μπάιραμ, Γκίμπσον, Σέρενσεν, Γιαννούλης (46′ Γουίλιαμς), Λες Μελού, Γκίλμουρ, Μακλίν, Τζόλης (68′ Ρόουβ), Ιντά, Πλάχετα (81′ Σάρτζεντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.