Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ 1-1: Ο Καβάνι «έκλεψε» τον πόντο (hls)

Λίγο έλλειψε να αποχαιρετήσει με την πικρή γεύση της ήττας το 2021 η Μάντσεστερ Γ. καθώς στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο την Νιούκαστλ, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1

Η Νιούκαστλ έβαλε δύσκολα στην Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής για την Premier League, αλλά με τους «ανθρακωρύχους» να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν την 2η μόλις νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό με τον Σεντ – Μαξίμ, ενώ στο 71΄ έγινε το 1-1 από το σουτ του Καβάνι (πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Γκρίνγουντ).
Στο 88΄ η Νιούκαστλ έχασε μοναδική ευκαιρία να φύγει με τους βαθμούς της νίκης, αλλά ο Μέρφι ήταν άτυχος καθώς σημάδεψε το δοκάρι του Ντε Χέα.

Νιούκαστλ: Ντουμπράφκα, Σχαρ, Κράφτ, Λασέλ, Μανκίγιο, Σέλβι, φρεϊζερ (75΄ Αλμιρόν), Σεντ – Μαξίμ (83΄ Γκεϊλ) Λονγστάφ, Γουϊλσον (45΄ Μέρφι), Ζοέλιντον

Μάντσεστερ Γ.: Ντε Χέα, Τέλες, Βαράν, Μαγκουαϊρ, Νταλό, Φρεντ (46΄ Σάντσο), Μπρούνο Φερνάντες, ΜακΤομινεϊ (78΄ Μάτιτς), Ρονάλντο, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (46΄ Καβάνι)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.