Χριστούγεννα στην… ομίχλη!

"Με πλησίασε ένας αστυνομικός και με ρώτησε τι κάνεις εδώ; Το παιχνίδι έχει σταματήσει εδώ και 15 λεπτά". Η απίστευτη ιστορία του Σαμ Μπάρτραμ, τα Χριστούγεννα του 1937!

“Με πλησίασε ένας αστυνομικός και με ρώτησε τι κάνεις εδώ; Το παιχνίδι έχει σταματήσει εδώ και 15 λεπτά”. Η απίστευτη ιστορία του Σαμ Μπάρτραμ, τα Χριστούγεννα του 1937!

Τα Χριστούγεννα του 1937, στο παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τσάρλον στο Στάμφορντ Μπρίτζ, έλαβε χώρα το πιο παράξενο σκηνικό!
Το σκορ ήταν στο 1-1 και το παιχνίδι αναβλήθηκε στο 61ο λεπτό εξαιτίας πυκνής ομίχλης. Μόνο που στα αποδυτήρια δεν επέστρεψαν 22 ποδοσφαιριστές…αλλά 21!


Ο τερματοφύλακας της Τσάρλτον, Σαμ Μπάρτραμ, έμεινε στο τέρμα του περίπου 15 λεπτά, περιμένοντας να γίνει κάποια φάση, καθώς δεν είχε ακούσει το σφύριγμα του διαιτητή!


«Μετά τη σέντρα η ομίχλη γίνονταν πιο πυκνή την ίδια ώρα που η ομάδα μου έκανε αρκετές επιθέσεις. Ο διαιτητής αρχικά σταμάτησε το παιχνίδι αλλά όταν καθάρισε η ομίχλη το ματς ξεκίνησε και πάλι. Ήμασταν καλύτεροι εκείνη τη στιγμή και ξαφνικά έβλεπα εξαιτίας πάλι της ομίχλης ολοένα και λιγότερους ποδοσφαιριστές. Πήγαινα πάνω κάτω στην γραμμή μου, γνωρίζοντας πως είχαμε κλείσει την Τσέλσι στα καρέ της. Δεν έβλεπα παίκτες να επιστρέφουν για αρκετή ώρα και πήγαινα μέχρι την άκρη της περιοχής μου για να δω τι γίνεται στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο δεν έβλεπα τίποτα. Μετά από αρκετή ώρα μια φιγούρα εμφανίστηκε μπροστά μου. Ήταν ένας αστυνόμος που έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν με είδε. Τι κάνεις εσύ εδώ; με ρώτησε. Το παιχνίδι έχει σταματήσει εδώ και ένα τέταρτο. Το γήπεδο είναι εντελώς άδειο. Όταν πήγα στα αποδυτήρια οι παίκτες είχαν τελειώσει το μπάνιο και είχαν βάλει τα πολιτικά τους ρούχα. Μόλις με είδαν άρχισαν να γελούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.