Νόριτς – Άστον Βίλα 0-2: Επιστροφή στις νίκες! (hls)

Η Άστον Βίλα μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 2-0 της Νόριτς που παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Άστον Βίλα μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 2-0 της Νόριτς που παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο όγδοο λεπτό με τον Τζον ΜακΓΚιν ο οποίος έπιασε φανταστικό σουτ από απόσταση, με τον Κρουλ να βγάζει δύσκολη επέμβαση και να παραχωρεί το κόρνερ.

Στο 34, ο Τζέικμπ Ράμσεϊ έμεινε όρθιος παρά την πίεση πλάσαρε έυστοχα τον Κρουλ για το 1-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 55 ο Γουότκινς πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον πορτιέρε της Νόριτς να κάνει δύσκολη επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 66 ο Γουότκινς βρέθηκε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Στο 84 η Άστον Βίλα διαμαρτυρήθηκε και πάλι για πέναλτι όταν ο Κας βρέθηκε στο έδαφος όμως και πάλι ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 88΄ο ΓΟυότκινς έγραψε το τελικό 2-0 με καταπληκτικό γκολ!

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Γκίμπσον, Καμπάκ 46΄Μπάιραμ), Γουίλιαμς, Σόρενσεν, Γκίλμουρ, ΜακΛιν, Πλατσέτα(76΄Ντάουελ)), Πούκι, Κάντγουελ( 61΄Άιντα)

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Τάργκετ, Μίνγκς, Κόνσα, Κας, Ράμσεϊ, Λουίς, ΜακΓκίν(88΄Τουανζέμπε), Γιάνγκ, Γουότκινς, Μπουενδία(83΄Τσουκγουεμέκα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.