Premier League: Νέα μέτρα για την μετάλλαξη “όμικρον”

Η Πρέμιερ Λιγκ συμφώνησε να υπάρξουν νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού, μετά την έξαρση της μετάλλαξης όμικρον, που είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να βρεθούν θετικοί.

Η Πρέμιερ Λιγκ συμφώνησε να υπάρξουν νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού, μετά την έξαρση της μετάλλαξης όμικρον, που είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να βρεθούν θετικοί.

Οι ποδοσφαιριστές αλλά και όσοι εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμ, θα πρέπει καθημερινά να κάνουν τεστ για να δίνουν το παρών στο προπονητικό κέντρο.

Η δράση αυτή έχει ως στόχο να περιοριστεί ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων στην Μεγάλη Βρετανία.

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως υπήρξαν 42 θετικά δείγματα τις τελευταίες επτά ημέρες!

Αυτός ήταν ο μεγαλυτερος καταγεγραμένος αριθμός από την ημέρα που ξεκίνησαν τα τεστ για τον κορωνοϊό τη σεζόν 2019-20. Πριν, ο μεγαλύτερος αριθμός ήταν 16 από τις 16-22 Αυγούστου σε 3060 τεστ.

Η έξαρση σε Τότεναμ και Γιουνάιτεντ είχε ως αποτέλεσμα ν΄αναβληθούν δύο παινχίδια σε τρεις μέρες, ενώ Μπράιτον Λέστερ Άστον Βίλα και Νόριτς έχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Επιπλέον των καθημερινών τεστ οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, θα πρέπει να κάνουν PCR τεστ(μοριακό) τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Πριν οι παίκτες που βρίσκονταν θετικοί στον κορωνοϊό με rapid τεστ έκαναν έπειτα μοριακό για να επαληθεύσουν το αποτέλεσμα.

Τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν γρήγορα ενώ αναγκαστική θα είναι η χρήση μάσκας, περιορισμό της σωματικής θεραπείας και κοινωνική απόσταση, με στόχο τον περιορισμό του κορωνοϊού.
Από την Τετάρτη, ο κόσμος θα πρέπει να δείχνει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ για να δίνει το παρών στις αθλητικές δραστηριότητες με περισσότερους από 10.000 ανθρώπους.
Οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, έχουν δημιουργήσει μέρη για να γίνονται έλεγχοι για κορωνοϊό(rapid test), με τις Μπράιτον Τσέλσι και Τότεναμ να ζητούν υποχρεωτικά πιστοποιητικό covid.
Η Μπράιτον παίζει με την Γουλβς την Τετάρτη και ο εκτελεστικός διευθυντής Πολ Μπάρμπερ τόνισε πως όσο οι φίλαθλοι ακολουθούν τα νέα μέτρα δεν θα υπάρχει περιορισμός κόσμου στο γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.