Premier League: Άστραψε και βρόντηξε η Λέστερ, 4-0 τη Νιουκάστλ (hls)

Με τεσσερα γκολ στην πλάτη επιστρέφει στο σπίτι η Νιούκαστλ, την ώρα που Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ έμειναν σε λευκή ισοπαλία.

Λέστερ – Νιουκάστλ 4-0
Σύμφωνοι, το 4-0 παραπάει, αφού τα δύο τελευταία γκολ των “αλεπούδων” σημειώθηκαν μετά το 80΄. Όμως η διαφορά ποιότητας και φόρμας ήταν φανερή στο “King Power”, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 38΄ με πέναλτι του Τίλεμανς και να μην κοιτούν ξανά πίσω. Ο Ντάκα ουσιαστικά τελείωσε το ματς με το 2-0 στο 57΄ και τα άλλα δύο γκολ ήταν κερασάκια στην τούρτα: ξανά ο Τίλεμανς στο 81΄ από ασίστ του Μάντισον, με τον δημιουργό να γίνεται σκόρερ στο 85΄ για το 4-0. Η Νιουκάστλ συνεχίζει κολλημένη στον βυθό και ελπίζει σε μεταγραφές που θα αλλάξουν την εικόνα της. αφού το 1-0 επί της Μπέρνλι την περασμένη εβδομάδα αποδείχτηκε πυροτέχνημα.

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ 0-0
Αναμενόμενη ισοπαλία ανάμεσα σε δύο ομάδες που δυσκλεύονταν εσχάτως στο γκολ και προέρχονταν από στραβά αποτελέσματα. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία για την Μπέρνλι στα 5 τελευταία ματς (0-4-1). όμως θα χρειαστεί και νίκες για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Γουέστ Χαμ επιστρέφει στο Λονδίνο με έναν βαθμό και επιστρέφει σε θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.