Τούχελ: “Δεν πρέπει να ανησυχούμε πολύ”

Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ δεν ανησυχεί και τονίζει ότι πρέπει η ομάδα του να μάθει από τα λάθη που έχει κάνει.

Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ δεν ανησυχεί και τονίζει ότι πρέπει η ομάδα του να μάθει από τα λάθη που έχει κάνει.

“Εάν έχεις το προβάδισμα 4 φορές σε δύο ματς και ολοκληρώνεις τους αγώνες με μόλις ένα βαθμό και 6 γκολ παθητικό, δεν είναι η στιγμή να κοιτάξεις… μακριά και να προσποιηθείς πως δεν συμβαίνει κάτι. Οι εμφανίσεις μας δεν είναι κακές ή… απαίσιες. Κάποιες στιγμές όμως είναι… μέτριες κι αυτό αρκεί για να δείχνει απογοητευτικό, όταν παίζεις κι εργάζεσαι στην Τσέλσι. Έχω την εντύπωση πως πέφτουμε από τις πολύ καλές εμφανίσεις στις απλά καλές εμφανίσεις, όταν παίρνουμε προβάδισμα στο σκορ”, είπε αρχικά ο προπονητής της Τσέλσι και πρόσθεσε:

“Αυτό είναι ασυνήθιστο για εμάς και δεν πρέπει να μας γίνει… συνήθεια. Πιστεύω ότι θα μάθουμε από τα λάθη που κάναμε δύο φορές κι έχουμε την ευκαιρία να το αποδείξουμε. Δεν είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα για εμάς, δεν πρέπει να ανησυχούμε πολύ, αλλά δεν πρέπει και να το… προσπερνάμε έτσι. Προς το παρόν πάντως δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.