Έβερτον – Άρσεναλ: Προσοχή στο 27ο λεπτό!

Οι φίλοι της Έβερτον επιφυλάσσουν μία - όχι ευχάριστη - έκπληξη για τον ιδιοκτήτη της ομάδας στο αποψινό παιχνίδι με την Άρσεναλ!

Οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» είναι αγανακτισμένοι με την απογοητευτική πορεία της ομάδας και στη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα την ταπεινωτική ήττα με 4-1 εντός έδρας από τη Λίβερπουλ.

Στο στόχαστρο του κόσμου είναι ο ιδιοκτήτης Φαρχάντ Μοσίρι, που παρά το γεγονός ότι έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες από το 2016 που αγόρασε τον σύλλογο, δεν έχει καταφέρει να τον οδηγήσει σε κάποια διάκριση, ενώ έχει αλλάξει πέντε προπονητές τα ισάριθμα τελευταία χρόνια.

Με την Έβερτον να έχει πάρει μόλις δύο πόντους στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, υπάρχει ήδη η πρώτη απώλεια. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Μάρσελ Μπραντς υπέβαλλε την παραίτησή του, με τον αγγλικό Τύπο να αναφέρει ότι η σχέση του με τον Μοσίρι έφτασε στο απροχώρητο, καθώς ο ιδιοκτήτης τον παρέκαμπτε συνεχώς όσον αφορά τις αγωνιστικές και προπονητικές επιλογές, προσλαμβάνοντας τον Ράφα Μπενίτεθ το καλοκαίρι παρά την αντίθεση εισήγηση του Ολλανδού.

Με όλα αυτά το «Γκούντισον Παρκ» μοιάζει με καζάνι που βράζει και αναμένεται να εκραγεί στο 27ο λεπτό του αποψινού αγώνα, οπότε και μερίδα οπαδών σχεδιάζει μαζική αποχώρηση από την εξέδρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση Μοσίρι, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στα VIP του γηπέδου.

Γιατί στο συγκεκριμένο λεπτό; Ο λόγος είναι ότι η έλευση του 2022 θα σηματοδοτήσει τη συμπλήρωση 27 ετών από το τελευταίο τρόπαιο που κατέκτησε η ιστορική ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, το Κύπελλο Αγγλίας του 1995…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.