Λίβερπουλ: Μήνυμα παραμονής από Σαλάχ

Να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα Κόκκινα θέλει ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έριξε το μπαλάκι του νέου συμβολαίου του στη διοίκηση.

Οι φίλαθλοι, αλλά και ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να πιέζουν τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να ολοκληρώσει άμεσα τις επαφές με τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το νέο συμβόλαιο του.

Γι αυτό το λόγο άλλωστε ταξίδεψε στην Αγγλία ο μάνατζερ του, Ραμί Αμπάς, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα για τους «κόκκινους».

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός που πήγε εκεί από τη Ρόμα το 2017, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και η αγγλική ομάδα θέλει να τον «δέσει» έως το καλοκαίρι του 2025.

Από την πλευρά του ο Σαλάχ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αρκεί να του δοθεί ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier League και του Champions League, ζητώντας 500 χιλιάδες λίρες ως εβδομαδιαίες αποδοχές.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, καθώς η διοίκηση έχει αποδεχθεί τις απαιτήσεις τουκαι έως το τέλος του χρόνου θα έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, λύνοντας έτσι ένα κρίσιμο θέμα για το σχεδιασμό της.

Πάντως ο ίδιος ο παίκτης πέταξε το …μπαλάκι στη διοίκηση: «Θέλω να μείνω, αλλά η συμφωνία είναι στα χέρια της διοίκησης. Αυτή αποφασίζει και αυτή θα προχωρήσει τις επαφές», τόνισε σχετικά ο πρώτος σκόρερ των «κόκκινων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.