Μάνατζερ Ζορζίνιο: «Θα εκτελούσε πάλι πέναλτι με την Εθνική Ιταλίας!»


Ο μάνατζερ του Ζορζίνιο είναι πεπεισμένος ότι ο μέσος της Τσέλσι θα εκτελούσε το επόμενο πέναλτι για την Ιταλία, παρά το γεγονός ότι αποδείχτηκε μοιραίος παίκτης στο ματς με την Ελβετία, αστοχώντας σε πέναλτι στο 90΄, γεγονός που ουσιαστικά έθεσε τους «ατζούρι» εκτός πρωτιάς και της απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα είχε χάσει πέναλτι και στο 1-1 στην έδρα της Ελβετίας. Ο Ζορζίνιο πήρε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό για τη «Χρυσή Μπάλα», όντας Πρωταθλητής Ευρώπης για τον σύλλογο του και την Εθνική Ιταλίας.

«Ο Ζορζίνιο τερμάτισε πίσω από δύο απίστευτους παίκτες όπως ο Μέσι και ο Λεβαντόφσκι και μπροστά από τον Ρονάλντο, τον Νεϊμάρ και πολλούς άλλους πρωταθλητές. Σίγουρα, είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει», είπε ο Ζοάο Σάντος στο Tuttomercatoweb.
Οι Ατζούρι θα πρέπει να περάσουν τώρα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ για να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Άραγε θα εκτελέσει ο Ζορζίνιο το επόμενο πέναλτι για τους Ατζούρι;
«Νομίζω ναι», είπε ο Ζοάο Σάντος. «Αν ο προπονητής πιστεύει ότι ο Ζορζίνιο μπορεί ακόμα να είναι η πρώτη επιλογή, τότε θα το εκτελέσει. Το πέναλτι είναι όλα ή τίποτα, αλλά κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία, όπως όταν σκόραρε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αυτόν τον τρόπο».

Το συμβόλαιο του Ζορζίνιο με τους πρωτοπόρους της Premier League, λήγει τον Ιούνιο του 2023, αλλά οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για μια νέα συμφωνία. «Όχι ακόμα, έχουμε ενάμιση χρόνο για τη λήξη του και δεν έχουμε συζητήσει ακόμα ένα νέο συμβόλαιο. Ίσως θα το κάνουμε στο μέλλον», κατέληξε ο Ζοάο Σάντος. Ο Ζορζίνιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ιταλία τον Μάρτιο του 2016, υπό τον Αντόνιο Κόντε σε μια ισοπαλία 1-1 εναντίον της Ισπανίας. Πλέον έχει 5 γκολ σε 42 εμφανίσεις με τους «Ατζούρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.