Τσέλσι: Ο “αδικημένος” Ζορζίνιο δεν έχει ανανεώσει

Ο ατζέντης του Ζορζίνιο αποκαλύπτει ότι οι συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

Ο Ζορζίνιο κατετάγη τρίτος στην ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα αφού κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την την Εθνική Ιταλίας και το Champions League με την Τσέλσι «Ο Ζορζίνιο τερμάτισε πίσω από δύο απίστευτους κορυφαίους παίκτες όπως ο Μέσι και ο Λεβαντόφσκι και μπροστά από τον Ρονάλντο, τον Νεϊμάρ και πολλούς άλλους πρωταθλητές. Σίγουρα, είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει», είπε ο Ζοάο Σάντος στο Tuttomercatoweb.

Ωστόσο, ο πρώην μέσος της Νάπολι και της Ελλάς Βερόνα βρέθηκε στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους στα τελευταία διεθνή “διαλείμματα” χάνοντας κρίσιμα πέναλτι κόντρα στην Ελβετία. Οι Ατζούρι πήραν ισοπαλίες και στα δύο παιχνίδια με τους Ελβετούς και θα πρέπει να περάσουν από τα πλέι οφ για να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Θα εκτελέσει ο Ζορζίνιο το επόμενο πέναλτι για τους Ατζούρι; «Νομίζω ναι», είπε ο Ζοάο Σάντος. «Αν ο προπονητής πιστεύει ότι ο Ζορζίνιο μπορεί ακόμα να είναι η πρώτη επιλογή, τότε θα προχωρήσει. Το πέναλτι είναι όλα ή τίποτα, αλλά κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία, όπως μπορείτε να δείτε όταν σκόραρε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Το συμβόλαιο του με την Τσέλσι λήγει τον Ιούνιο του 2023, αλλά οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για μια νέα συμφωνία. «Όχι ακόμα, έχουμε ενάμιση χρόνο στο συμβόλαιό του και δεν έχουμε συζητήσει ακόμα ένα νέο συμβόλαιο. Ίσως, θα το κάνουμε στο μέλλον», κατέληξε ο Ζοάο Σάντος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.