Η πιο ακριβή αγγλική ομάδα όλων των εποχών

Με την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάσσει φέτος την πιο ακριβή αγγλική ομάδα όλων των εποχών, ξεπερνώντας τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι.

Με την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάσσει φέτος την πιο ακριβή αγγλική ομάδα όλων των εποχών, ξεπερνώντας τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, που χρησιμοποιεί ως κριτήριο τα χρήματα που δαπανήθηκαν για κάθε παίκτη, η έλευση του Αργεντινού μέσου στο «Όλντ Τράφορντ» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκτόξευσε το κόστος απόκτησης των μελών του ρόστερ της Γιουνάιτεντ στο συνολικό ποσό των 504 εκατ. ευρώ.


Μόνο φέτος οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξοδέψει 165.4 εκατ. ευρώ για τους Ντι Μαρία, Ερέρα, Σο και Ρόχο, ενώ έχουν συνολικά 17 παίκτες που κόστισαν από 12.5 εκατ. ευρώ (10 εκατ. λίρες) και πάνω.


Τη δεύτερη πιο ακριβή ομάδα έχει πλέον η Μάντσεστερ Σίτι, με συνολικό κόστος ρόστερ 432.2 εκατ. ευρώ, ενώ ακολουθεί η Τσέλσι με 429.3 εκατ.


Η Λίβερπουλ έχει την τέταρτη ακριβότερη ομάδα με 308.7 εκατ. ευρώ (έχει ξοδέψει μόνο φέτος πάνω από 140 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, αλλά έχασε τον Σουάρες), ενώ η Άρσεναλ είναι στην πέμπτη θέση με συνολικό κόστος 263 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.