Ντέρμπι-ΚΠΡ 1-2: Στο 90΄και με ανατροπή! (hls)

Ο Αντρέ Γκρέι αποδείχτηκε "χρυσή" αλλαγή για τον Μαρκ Γουορμπάρτον, στην αναμέτρηση απέναντι στη Ντέρμπι στο ματς που έκλεισε την 20η αγωνιστική στην Championship.

Ο 30χρονος επιθετικός πέρασε στο ματς στο 76ο λεπτό και στο 90΄με καταπληκτικό γυριστό σουτ έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του, ένα τρίποντο που έφερε την ΚΠΡ στη 3η θέση της βαθμολογίας. Η Ντέρμπι κατάφερε να αιφνιδιάσει την ΚΠΡ και να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με εκπληκτικό πλασέ από τον Λόρενς που ήταν το 50ο στην επαγγελματική καριέρα του 27χρονου αρχηγού της ομάδας.

Στη συνέχεια με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και με πολύ πάθος στο παιχνίδι τους, οι παίκτες του Γουέιν Ρούνεϊ κράτησαν μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς από τον Ρος, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην καταφέρουν στο πρώτο 45λεπτο να δημιουργήσουν ούτε μία φάση, τελειώνοντας χωρίς τελική στην αντίπαλη εστία.

Με την έναρξη της επανάληψης, ήταν η σειρά της ΚΠΡ να αιφνιδιάσει τη Ντέρμπι και να ισοφαρίσει με ωραίο δεξί πλασέ του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Γουίλοκ που έχει τρία γκολ και μία ασίστ στα 4 τελευταία παιχνίδια που έπαιξε. Με το γκολ του Γκρέι στην εκπνοή η ΚΠΡ νίκησε για 2η σερί σεζόν στο “Πράιντ Παρκ” για πρώτη φορά μετά τη νίκη της με 2-0 το 2008-09 και 4-2 τη σεζόν 2009-10.                                                                                          


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.