Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρότζερς δεν αφήνει την Λέστερ πριν το καλοκαίρι

Ο Μπρένταν Ρότζερς θεωρείται από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση. Είναι πάντως εξαιρετικά απίθανο ο Βορειοιρλανδός να γίνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» πριν το καλοκαίρι.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν θα μακροημερεύσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός και αν συμβεί κάποιο θαύμα και οι «κόκκινοί διάβολοι» μεταμορφωθούν άμεσα αγωνιστικά.

Τα αποτελέσματα είναι άσχημα και οι δύο ήττες στα εντός έδρας ντέρμπι με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, έχουν «πονέσει» τους φιλάθλους και τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς παραμένει αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος της διοίκησης σε περίπτωση που ο Σόλσκιερ απολυθεί, ειδικά μετά την συμφωνία του Αντόνιο Κόντε με την Τότεναμ.

Ο Βορειοιρλανδός κόουτς διανύει ακόμα μία εξαιρετική σεζόν στον πάγκο της Λέστερ, μετά την περσινή στην οποία την οδήγησε στην κατάκτηση του FA Cup. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρότζερς θέλει να ολοκληρώσει και αυτή τη χρονιά στο «King Power Stadium», η οποία θα είναι η τρίτη ολοκληρωμένη του στον πάγκο των «Αλεπούδων», πριν κοιτάξει το επόμενο βήμα της προπονητικής καριέρας του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διοίκηση ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσει τα πλάνα της για τον πάγκο της ομάδας, επανεξετάζοντας περιπτώσεις όπως αυτές των Ζινεντίν Ζιντάν και Έριν Τεν Χάαγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.