Ουνάι Έμερι: Ο εκλεκτός της Νιουκάστλ

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ Ουνάι Έμερι είναι νούμερο ένα υποψήφιος για να αναλάβει προπονητής της Νιούκαστλ.

Οι νέοι ιδιοκτήτες ελπίζουν ότι μπορούν να προσλάβουν τον πρώην προπονητή της Άρσεναλ πριν από τον αγώνα του Σαββάτου με την Μπράιτον (6/11). Ωστόσο, υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει, ώστε να φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον 49χρονο Ισπανό προπονητή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι το 2023 και κατέκτησε μαζί του το Europa League την περασμένη σεζόν.

Η Νιούκαστλ είχε επίσης συνομιλίες με τον πρώην προπονητή της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, αλλά και τον πρώην προπονητή της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα που απολύθηκε για να έρθει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Έμερι θα βρεθεί απόψε στην άκρη του πάγκου της Βιγιαρεάλ εναντίον της Γιανγκ Μπόις για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (1/11) πριν από τον αγώνα, είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις επαφές με τη Νιούκαστλ. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως μετά τον αγώνα ταξιδεύει για τον βορρά της Αγγλίας για να αναλάβει μια ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ και χωρίς νίκη μετά από δέκα αγωνιστικές.

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται χαμηλά και στην 13η θέση στη La Liga Santander με μόλις δύο νίκες μετά από 11 αγωνιστικές. Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένη από την φετινή πορεία της ομάδας με τον Έμερι να είναι ο πρώτος που θα πληρώσει τα σπασμένα. Στο φινάλε κερδισμένος θα βγει καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως οι Άραβες θα τον υποδεχτούν με κόκκινο χαλί και δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να δώσουν στην Βιγιαρεάλ έξι εκατομμύρια ευρώ για να σπάσει την συμφωνία του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.