Ο Μπέλινγχαμ ταιριάζει «γάντι» στη Λίβερπουλ

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ θα μπορούσε να φύγει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη Λίβερπουλ μέσα σ`τον επόμενο χρόνο.

Ο Άγγλος μέσος φέρεται να είναι πεπεισμένος ότι θα ενταχθεί στη Λίβερπουλ σύντομα. Ο Μπέλινγχαμ έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα νεαρά ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τότε που έφυγε από την Μπέρμιγχαμ για την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2020. Σε ηλικία 17 ετών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία των «Τριών Λιονταριών» που αγωνίστηκε σε Euro. Λίγο νωρίτερα ο Άγγλος μέσος έγινε ο νεαρότερος σκόρερ της Ντόρτμουντ στο Champions League, αφού σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 16 ημερών σκόραρε στον προημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι και κατέρριψε το ρεκόρ του Κρίστιαν Πούλισικ (18 ετών, 5 μηνών και 18 ημερών).

Η Ντόρτμουντ έδειξε άμεση πίστη στο Μπέλινγχαμ, ρίχνοντας τον στην αρχική ενδεκάδα άμεσα, σε ηλικία 17 ετών.
Οι συνεχιζόμενες καλές του εμφανίσεις, οδήγησαν σε περαιτέρω εικασίες για το μέλλον του στο Ντόρτμουντ, με τη Λίβερπουλ να «διαφημίζεται» ως ο πιθανότερος μνηστήρας του. Οι «κόκκινοι» προφανώς χρειάζονταν έναν ποιοτικό μέσο από το περασμένο καλοκαίρι, όταν έφυγε ως ελεύθερος για την Παρί ο Βαϊνάλντουμ.

Αλλά επέλεξε να μην αποκτήσει κα΄ποιον αντικαταστάτη, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δείχνει ικανοποιημένος με τις τρέχουσες επιλογές του.
Η απόφαση αυτή έχει αποδώσει μέχρι στιγμής, με τη Λίβερπουλ να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, αλλά οι τραυματισμοί έχουν ήδη αρχίσει να επιβαρύνουν την ομάδα του Κλοπ. Ο Νάμπι Κεϊτά, ο Φαμπίνιο, ο Τζέιμς Μίλνερ, ο Τιάγκο Αλκαντάρα και ο Χάρβεϊ Έλιοτ υπέστησαν τραυματισμούς μέσα στη σεζόν, αφήνοντας τον Κλοπ χωρίς επιλογές στη μεσαία του γραμμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.