Λίβερπουλ – Μπράιτον 2-2: Πέταξε δύο βαθμούς (hls)

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 στο «Άνφιλντ» επί της Μπράιτον, όμως οι «γλάροι» κατάφεραν να πάρουν τον πόντο της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «έμεινε» στο 5-0 του «Ολντ Τράφορντ» και έτσι δεν εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι, αφήνοντας την Τσέλσι να ξεφύγει τρεις πόντους στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «ρεντς» πάντως έμειναν αήττητοι για 20 σερί ματς πρωταθλήματος και 24 σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα καθώς στο 4′ ο Χέντερσον με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Σαλάχ.

Η ομάδα του Κλοπ αναγκάστηκε να κάνει νωρίς την πρώτη αλλαγή με τον Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν να παίρνει τη θέση του τραυματία Κεϊτά, ωστόσο ο Άγγλος μέσος στο 24′ ήταν αυτός που σέρβιρε με ωραία σέντρα το 2-0 για τον Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος σκόραρε και στο 33′ όμως το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι, για να μειώσει η Μπράιτον στο 41ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Εμουέπου.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Σαλάχ σκόραρε έπειτα από μπαλιά του Μανέ, ούτε όμως και αυτό το γκολ μέτρησε μετά απο επέμβαση του VAR για οφσάιντ του Αιγύπτιου, ο οποίος δεν έμελλε να πετύχει γκολ για 11ο σερί αγώνα.

Η Μπράιτον είχε ήδη ανεβάσει απόδοση και στο 65ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο συνδυασμό Σάντσεθ, Κουκουρέγια και Λαλάνα, με τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον Τροσάρ. O τελευταίος, σκόραρε για δεύτερη φορά στο 75ο λεπτό, αλλά ήταν η δική του σειρά να στερηθεί γκολ μέσω VAR για οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το νικητήριο γκολ αλλά δεν ήταν η μέρα τους και έτσι η Μπράιτον πήρε για δεύτερη σερί χρονιά θετικό αποτέλεσμα στο «Άνφιλντ», παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον – Αλεξάντερ – Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον – Κεϊτά (19′ Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν), Χέντερσον, Τζόουνς (87′ Mιναμίνο) – Σαλάχ, Φιρμίνο (78′ Φιρμίνο), Μανέ.
ΜΠΡΑΪΤΟΝ (Πότερ): Σάντσεθ – Φέλτμαν, Ντανκ, Ντάφι, Κουκουρέγια – Εμουέπου, Μπισουμά (60′ ΜακΆλιστερ) – Μαρτς, Λαλάνα (77′ Γκρος), Μόντερ (66′ Λάμπτι) – Τροσάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.