Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 2-2: Ο Λακαζέτ τη γλίτωσε απ’ το… κάζο

Με γκολ του Γάλλου επιθετικού στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Άρσεναλ απέφυγε την ήττα (2-2) από την Κρίσταλ Πάλας, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, καθώς στην πρώτη ουσιαστικά φάση με τον Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ, μόλις στο 8ο λεπτό. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Κρίσταλ Πάλας αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Μπεντέκε (50′). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί, καθώς στο 73′ ο Έντουαρντ έφερε… τούμπα το παιχνίδι.

Στο τελευταίο τέταρτο η Άρσεναλ βγήκε όλη μπροστά, πίεσε την Κρίσταλ Πάλας, στην προσπάθεια να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και δικαιώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από φάση διακρέιας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Λακαζέτ και ο Γάλλος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Άρσεναλ, έστω και με αυτό τον τρόπο, απέφυγε μεν την ήττα, αλλά έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες. Όσο για την Κρίσταλ Πάλας, ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία και τέταρτο ματς χωρίς “τρίποντο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.