Πολ Μέρσον: «Το ποδόσφαιρο, ο τζόγος κι εγώ…»

Σε μια σοκαριστική κατάθεση ψυχής, ο πρώην σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου, Πολ Μέρσον παραδέχτηκε κυνικά, ότι έχασε κυριολεκτικά τα πάντα, στον τζόγο και τα πάθη του.

Σε μια σοκαριστική κατάθεση ψυχής, ο πρώην σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου, Πολ Μέρσον παραδέχτηκε κυνικά, ότι έχασε κυριολεκτικά τα πάντα, στον τζόγο και τα πάθη του.
Ο πρώην σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Άρσεναλ, καταστράφηκε οικονομικά κι έχασε ότι όμορφο είχε φτιάξει στην ζωή του.
Ο 53χρονος πλέον πρώην σταρ, μίλησε εκ βαθέων αποκαλύπτοντας το πάθος του για τον τζόγο και τον εθισμό του στα ναρκωτικά, ενώ δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει το τεράστιο χρηματικό ποσό που του κόστισαν αυτά.
Κοκαΐνη, αλκοόλ, ξενύχτια, καζίνο και τζόγος ακόμη και από το τηλέφωνο.
Όλα αυτά τον οδήγησαν σε πολύ σκοτεινά μέρη, απ’ όπου δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις.
«Κοιτώντας πίσω δεν μετανιώνεις για τα χρήματα που έχασες. Υπήρξα εκατομμυριούχος κι ήθελα να αυτοκτονήσω…» τόνισε μιλώντας στο BBC.
«Είναι ο χρόνος που έχασες. Έχω οκτώ παιδιά τα οποία αγαπώ πολύ. Ήμουν βαθιά εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ κι έχασα πολύτιμο χρόνο μαζί τους. Έκανα χρήση κοκαΐνης, έπινα ασταμάτητα αλλά το μεγαλύτερο πάθος μου ήταν ο τζόγος».
Το BBC γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του με τίτλο «Το ποδόσφαιρο, ο τζόγος κι εγώ». Εκεί έκανε την αποκάλυψη ότι έχασε στον τζόγο ούτε λίγο ούτε πολύ επτά εκατομμύρια λίρες.
Πλέον, η τωρινή σύζυγός του, 3η στην σειρά, του έχει μπλοκάρει όλα τα τηλέφωνα κι ελέγχει όλα τα χρήματα του. Ο Μέρσον βεβαίως ήδη έχει χάσει, αυτοκίνητα, σπίτια, την σύνταξη του αλλά και δύο πρώην συζύγους.
Για να τονίσει το πόσο καταλυτικό πρόβλημα είναι ο τζόγος, επεσήμανε: «Εάν θέλω «ν’ ανέβω» παίρνω ναρκωτικά, αν θέλω να μεθύσω πίνω. Ο τζόγος όμως είναι πάντα μέσα μου. Περιμένει πάντα εκεί, μου μιλάει…κι εγώ απλά δίνω μάχη για να τον αγνοήσω…Το χειρότερο στην υπόθεση είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ένα, η καταστροφή. Απλά δεν μπορείς να σταματήσεις…».
Τον Ιανουάριο του 2020, ο Μέρσον μίλησε ανοικτά για τα προβλήματα του κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου, Mental Health Awareness Week.
Ο Μέρσον έπαιξε στην Άρσεναλ από το 1985 έως το 1997 σημειώνοντας 78 γκολ, ενώ φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας 23 φορές σημειώνοντας τρία γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.