Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι προτεραιότητα για το καλοκαίρι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε σοβαρά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με στόχο την απόκτηση παικτών που θα την βοηθήσουν άμεσα στη βελτίωση της αγωνιστικής της εικόνας.

Ο Τζείντον Σάντσο αγοράστηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε μια τεράστια συμφωνία 86 εκατομμυρίων ευρώ. Στη συνέχεια, προχώρησε στην απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μια δεκαετία αφότου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προσπάθησε για πρώτη φορά να τον φέρει στο Μάντσεστερ. Και η τριάδα των ποιοτικών προσθηκών, έκλεισε με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και οι τρεις παίκτες είναι καλές μεταγραφές για το σύλλογο, ωστόσο δεν είναι μυστικό ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμέλησαν τη μεσαία τους γραμμή. Είναι ολοφάνερο ότι θέλουν κάποιον να πάει δίπλα στον Πολ Πογκμπά και τον Μπρούνο Φερνάντες, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να παίζουν πιο μπροστά, εκεί που μπορεί να είναι πιο δημιουργικοί.

Η Independent αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ, είναι ο στόχος «προτεραιότητας» του Σόλσκιερ για το επόμενο καλοκαίρι. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του, αλλά και της Εθνικής Αγγλίας. Μετράει 154 εμφανίσεις με τη Γουέστ Χαμ (7 γκολ-7 ασίστ) και 26 συμμετοχές με το συγκρότημα του Σάουθγκεϊτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.