Άρσεναλ – Τότεναμ 3-1: Την «καθάρισε» σε ένα ημίχρονο! (hls)

Η Άρσεναλ πήρε μεγάλη νίκη στο λονδρέζικο ντέρμπι με 3-1 επί της Τότεναμ σκοράροντας όλα της τα γκολ μέχρι το 33'!

Οι «κανονιέρηδες» παρέταξαν τη νεαρότερη ενδεκάδα σε ντέρμπι από το 1988, με μέσο όρο ηλικίας 23 έτη και 268 μέρες, αλλά στο πρώτο ημίωρο ήταν σαν να έπαιζαν άνδρες με παιδιά!

H Άρσεναλ έκανε το ιδανικό ξεκίνημα ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό από κοντά με τον Σμιθ Ρόου, έπειτα από πάσα του Σάκα.

Ένα τέταρτο μετά ο σκόρερ έγινε προμηθευτής σε μία υπέροχη ομαδική προσπάθεια, την οποία άρχισε και τελείωσε για το 2-0 ο Ομπαμεγιάνγκ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους «σπερς» στο 33ο λεπτό με τον Σάκα να περνάει όλο τον κόσμο πριν νικήσει τον Γιορίς.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχασε κάποιες ευκαιρίες στο β’ και τελικά κατάφερε να μειώσει στο 78′ με τον Σον έπειτα από σέντρα του Ρεγιλόν, ενώ στο 90′ είχε δοκάρι ο Λούκας.

Αυτά δεν ήταν αρκετά φυσικά για να αποτρέψουν την τρίτη σερί νίκη της Άρσεναλ και την αντίστοιχη τρίτη σερί ήττα των φιλοξενούμενων, με τον Χάρι Κέιν να μην έχει σημειώσει ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα και τους «σπερς» να μην έχουν νίκη στην έδρα των «κανονιέρηδων» για το πρωτάθλημα από το 2010!

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ – Τομιγιάσου, Ουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνι – Πάρτι, Τζάκα (82′ Λοκονγκά) – Σάκα (87′ Μέιτλαντ – Νάιλς), Έντεγκααρντ, Σμιθ Ρόου (88′ Tαβάρες) – Ομπαμεγιάνγκ.
Τότεναμ (Σάντο): Λορίς – Τανγκανγκά (46′ Έμερσον), Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγιλόν – Εντομπελέ (70′ Χιλ), Χόιμπιεργκ, Άλι (46′ Σκιπ) – Λούκας, Κέιν, Σον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.